Ο Παλιάτσος είναι ένα all day cafe bar restaurant βραβευμένο με το Gold Award of Quality & Taste 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο. Σαν executive chef ο Διονύσης Παπανικολάου γνωστός και από τη διεθνή του δράση στο στήσιμο εστιατορίων σε χώρες της Ευρώπης, με ιδιαίτερη ροπή στις δημιουργίες πάνω στο Ψάρι και στα θαλασσινά, φέρνει στο εστιατόριο ολόφρεσκο κιτρινόπτερο τόνο και με την άριστη αυτή πρώτη ύλη δημιουργεί παράγωγα πιάτα γαστρονομικής υπεροχής!
Φυσικά το μενού έχει και πιάτα κρεατικών που ξεχωρίζουν και starters ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που κάνουν τη διαφορά!
Το Estiatoria.gr δοκίμασε και σας προτείνει τις μοναδικές δημιουργίες του “Παλιάτσου”!
Executive Chef ο Διονύσης Παπανικολάου με διεθνή καριέρα

Ριζότο από φρέσκο κιτρινόπτερο τόνο με σόγια σως

Ταρτάρ από φρέσκο κιτρινόπτερο τόνο

Καρπάτσιο από φρέσκο κιτρινόπτερο τόνο

Φρέσκος κιτρινόπτερος τόνος



