Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΟ | ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
►Καθώς μπαίνεις στο εστιατόριο του στην Καλλιθέα θα τον δεις… είναι ο ίδιος εκεί ο Πατούχας, μια μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο της κρητικής κουζίνας. Μπροστά στον ειδικό φούρνο, μια μοναδική πατέντα που επιτρέπει το αρνάκι να ψήνεται αντικρυστά στη φωτιά, δημιουργεί ατμόσφαιρα και τονώνει τη μακρά παράδοση του “Αντικρυστού” σαν τρόπου ψησίματος. Ο Πατούχας απολαμβάνει την προετοιμασία στο εστιατόριό του και φαίνεται να αγαπά το ρόλο του… Φυσικά η νοστιμιά που αποκτά το αρνάκι γάλακτος στη συγκεκριμμένη περίπτωση είναι άνευ σχολίων… Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια στο είδος του. Απολαμβάνετε με αυθεντικό κρητικό κρασάκι – ξεκινάτε με μια ρακή!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
https://www.estiatoria.gr/dynamicpage/1174/antikristo-athina
Posted by estiatoria.gr on Saturday, November 14, 2015