Ο CHEF ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ | ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
Ο Σωτήρης Βασιλείου είναι ένας νέος και σημαντικός chef που παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε γρήγορα να κατακτήσει την κορυφή.
Τον γνωρίσαμε από την θητεία του ως Sous chef στο La Villa Loraine του Βελγίου (1 αστέρι Michelin), στη συνέχεια Head chef σε κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, διετέλεσε Private chef στον Πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, διακρίθηκε με διεθνή βραβεία μαγειρικής, δίδαξε σαν καθηγητής στη σχολή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τώρα τον βρίσκουμε στο Μικρολίμανο στο μοναδικό «Θέα Θάλασσα» και στο εκεί που η γαστρονομία συναντά τη δημιουργικότητα και διαχέεται στην ένταση των φρέσκων υλικών της θάλασσας.
Επίσης επιμελείται το μενού του Caldera taverna & Bar, στη Ρόδο για το φετινό καλοκαίρι, ένα νέο εστιατόριο που κρατάει την παράδοση με δημιουργική ματιά!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και προτείνουμε σε όλους τους φίλους του Estiatoria.gr να απολαύσουν από κοντά τις πολύ ξεχωριστές του προτάσεις.
Καπνιστή ρέγγα με καραμελωμένα ξινόμηλα και μπεσαμέλ από ξινόγαλο
Μους λευκού ταραμά με τρίμμα αυγοτάραχου
Φύκι ελληνικής θάλασσας τηγανητό
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ” ΕΔΩ