Ο PANTELIS ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ | ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!
Το Estiatoria.gr ταξίδεψε στα Δωδεκάνησα και επισκέφθηκε το εστιατόριο Pantelis στην όμορφη Σύμη. Ο ενθουσιασμός ήταν φανερός και η χαρά επίσης, για όσα συναντήσαμε στο λιμάνι της Σύμης που μοιάζει με αληθινή ζωγραφιά! Το συμπέρασμα είναι, ότι το φρέσκο αποκτά άλλο ενδιαφέρον όταν το συναντάς σε έναν τόπο που μυρίζει θάλασσα και ο καθαρός άνεμος του Αιγαίου γεμίζει τους πνεύμονες σου με καθαρό οξυγόνο… Εκεί ο γνωστός Chef Παντελής Καλλίαρος δημιουργεί με βάση ότι καλύτερο προσφέρει η θάλασσα! Απο κει και πέρα η μαγειρική τέχνη υπηρετεί τα καλά του τόπου μας με απόλυτο σεβασμό… Προτείνεται από το Estiatoria.gr
Το ξακουστό εστιατόριο του Παντελή στη Σύμη αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό από μόνο του! Το τοπίο σε μαγεύει όσο και οι δημιουργίες θαλασσινών από τον γνωστό chef Παντελή Καλλίαρο γένημμα θρέμα Σύμη. Θα απολαύσετε αυθεντική νησιώτικη κουζίνα, το διάσημο συμιακό γαριδάκι, ζωντανό αστακό, τέλεια γαριδομακαρονάδα, όλα φτιαγμένα με φροντίδα και μεράκι. Ο Pantelis είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο είδος του σε όλη την Ελλάδα και φημίζεται για το φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα!
►ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ ΕΔΩ
Παντελής ΚαλλίαροςΤο διάσημο συμιακό γαριδάκι όμως στον τόπο του, το αυθεντικό!