ΠΙΠΕΡΙΑ | Θαλασσινά στο Νέο Ψυχικό!
►Όταν το καυτερό συναντά το φρέσκο και οι Chef έχουν όρεξη για δημιουργία, η απόλαυση εκτοξεύεται στα ύψη… Η “Πιπεριά” πλήρως ανανεωμένη γνωρίζει τον μυστικό τρόπο να σας χαρίσει τις πιό γευστικές και πικάντικες εμπειρίες!
Ωριμότερη από ποτέ στα 14 της, η “Πιπεριά” προτείνει γεύσεις γεμάτες θαλασσινή φρεσκάδα, σε μια αεράτη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Εύστοχα ανανεωμένο στους χώρους και στα πιάτα του, το εστιατόριο αποπνέει μια κοσμοπολίτικη αύρα, που τροφοδοτείται & από το πολυσυλλεκτικό μενού. Η κουζίνα ασπάζεται τη φρεσκάδα του Αιγαίου, ταξιδεύει ως την Απω Ανατολή για να κλέψει από τη γοητεία των αρωμάτων της, κι επιστρέφει για να ριζώσει στους κόλπους της Μεσογείου. Τιμές κατ’ άτομο 18 – 24 ευρώ. Ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 13:00 – 01:00, Σάββατο 13:00 – 01:00 και Κυριακή 13:00 – 18:00
Τόσο η διακόσμηση όσο και ένα μεγάλο μέρος του μενού αλλάζουν αρκετά συχνά, πράγμα που “δροσίζει” ευχάριστα το σύνολο και αποτελεί ένα σίγουρο όπλο κατά της τυποποίησης και της συνήθειας, που εύκολα οδηγούν στην παρακμή αντίστοιχους χώρους.
Πολύ μεγάλη προσοχή δίνεται στο έμψυχο υλικό που επανδρώνει το χώρο.
Φρέσκα και νεαρά πρόσωπα είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τους πελάτες, που πολλοί από αυτούς είναι πια μόνιμοι, ίσως και φανατικοί, προέρχονται κυρίως από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο και αρέσκονται στο στυλ που έχει διαμορφώσει η “Πιπεριά“, που τείνει να γίνει μόδα στο γαστριμαργικό χάρτη της Αθήνας. Απολαύστε ιδιαίτερες θαλασσινές γεύσεις με σπεσιαλιτέ σολωμό τατάκι μαριναρισμένο σε σόγια και σησαμέλαιο, καλαμάρι με πέστο, γιουβέτσι με γαρίδες, λαβράκι και τσιπούρα
Πολύ μεγάλη προσοχή δίνεται στο έμψυχο υλικό που επανδρώνει το χώρο.
Φρέσκα και νεαρά πρόσωπα είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τους πελάτες, που πολλοί από αυτούς είναι πια μόνιμοι, ίσως και φανατικοί, προέρχονται κυρίως από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο και αρέσκονται στο στυλ που έχει διαμορφώσει η “Πιπεριά“, που τείνει να γίνει μόδα στο γαστριμαργικό χάρτη της Αθήνας. Απολαύστε ιδιαίτερες θαλασσινές γεύσεις με σπεσιαλιτέ σολωμό τατάκι μαριναρισμένο σε σόγια και σησαμέλαιο, καλαμάρι με πέστο, γιουβέτσι με γαρίδες, λαβράκι και τσιπούρα
στη σχάρα. Τιμή κατ’ άτομο 18 – 24 ευρώ. Ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 13:00 – 01:00, Σάββατο 13:00 – 01:00 και Κυριακή 13:00 – 18:00
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΔΩ
Κυκλαδίτικος ντάκος με σκοτύρι Ίου, κρίταμο, ελιές και τριμμένη ντομάτα
Φάβα με καπαρόφυλλα και ταραμοσαλάτα με τραγανές τορτίγιες
Σεβίτσε γαρίδας
Φρέσκα ψαράκια
Φρέσκα μύδια με τζίντζερ, σησαμέλαιο, σάλτσα σόγιας και τσίλι
Γόνος καλαμαριού τηγανητός με σάλτσα τσίλι
Φιλέτο φρέσκο σολομού στη σχάρα με σάλτσα τεριγιάκι και ρύζι μπασμάτι
Λιγκουίνι με φρέσκιες αχιβάδες, φινόκιο, γαρίδες, ντομάτα καλαμάρι και ούζο
Παπαρδέλες με γαρίδες και κρέμα κρόκου Κοζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΔΩ