ΣΤΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ” ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ…
Το Κόκκινο Ψαράκι είναι το πρόσφατο δημιούργημα του επιτυχημένου προμηθευτή φρέσκων αλιευμάτων Αγγελου Μπελλάρα. Ο Αγιος Ιωάννης Ρέντη απέκτησε έναν μοναδικό χώρο (ιχθυοπωλείο) που μετατρέπει τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά σε άριστες δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.
Το Estiatoria.gr επισκέφθηκε το «Κόκκινο Ψαράκι» και είχε τη χαρά να γνωρίσει τον γνωστό Σεφ Βαγγέλη Τσιμένη και την ομάδα του. Εκείνοι με πολύ μεράκι δημιουργούν καθημερινά συνταγές που φτάνουν στο πιάτο, λίγες ώρες μετά το ψάρεμα από τα ιδιόκτητα ψαροκάικα, κυριολεκτικά από τα δίχτυα στο τραπέζι…
Απολαύστε προτάσεις που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε (σε συνολική δοκιμή 9 πιάτων), τα οποία αποτελούν signature dishes που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και προσφέρουν το πιο γευστικό παιχνίδι στον ουρανίσκο…, όπως : Τατάκι τόνου με σάλτσα Νισουάζ τόνου, Κεμπάπ ψαριού με πίτα καλαμποκιού, ψάρι σε κρούστα αλατιού, Χταπόδι carpaccio, Burger τόνου με chips πατάτας, μια σειρά από ζυμαρικά θαλασσινών προτάσεων όπως το κριθαρότο γαρίδας, το ριζότο σουπιάς, τις παπαρδέλες με σολομό, αλίπαστα, καπνιστά, οστρακοειδή και άλλα. Στο «Κόκκινο Ψαράκι» το μενού δεν σταματάει σε αυτά…
►ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΔΩ
►ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΔΩ
►ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΔΩ