Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του ομίλου nice n easy Frankie, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στο Κολωνάκι, αποκτά ένα νέο εντυπωσιακό «αδερφάκι» στα βόρεια προάστια. Στο πλήρως ανακαινισμένο τριώροφο κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 125, στη Νέα Ερυθραία (πρώην Ergon), το νέο Frankie αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο σε χώρους και υποδομές, εστιατόριο του ομίλου στην Αττική. Ακολουθώντας πιστά τη sustainable φιλοσοφία του ομίλου, αξιοποιεί εξαιρετικής ποιότητας φρέσκες βιολογικές και παραδοσιακές πρώτες ύλες – πολλές από τις οποίες προέρχονται απευθείας από μικρούς Έλληνες παραγωγούς – για να δημιουργήσει πεντανόστιμα ιταλικά πιάτα, φρέσκες πάστες και ζύμες με gluten free αλλά και αμιγώς vegan επιλογές.
Οι επιλογές σας είναι πολλές και 100% γευστικές στο Frankie και θα τις βρίσκετε κάθε μέρα & όλη τη μέρα!
Η “πολυταξιδεμένη” κουζίνα του ομίλου Nice n Easy στο Frankie ακολουθούν πιστά την sustainable φιλοσοφία του ομίλου…
Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…
Ο chef Παναγιώτης Μωυσής σχεδιάζει και εδώ το μενού σε συνεργασία με τον executive chef του ομίλου Χρήστο Αθανασιάδη, στο οποίο θα βρείτε πολλά αγαπημένα πιάτα από το Frankie Κολωνακίου αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες διαφοροποιήσεις. Ο κατάλογος των κρασιών είναι ιδιαίτερα προσεγμένος με πολλές ετικέτες και περιλαμβάνει βιολογικά και φυσικά κρασιά, τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε! Εντυπωσιακές γευστικές προτάσεις, όπως η μπουράτα με λαχανικά και τρίχρωμη κινόα, τρίχρωμα ντοματίνια confit, πιπεριές, καρδιές αγκινάρας και λάδι βασιλικού, ποικιλία μανιταριών με κατσικίσια Gorgonzola Dolce και θυμάρι, η “δική μας” χωριάτικη με ντοματίνια, ελληνικές πίκλες μυρωδικών, αγγούρι, φέτα και ντάκο από χαρούπι, αρνίσιο καρέ γαλλικής κοπής με ραβιόλι από pak choi, πουρέ γλυκιάς κολοκύθας και σάλτσα κόκκινου κρασιού, ενώ δε λείπει η “βασίλισσα” της Ιταλικής γεύσης Bistecca “alla Fiorentina”, με λάδι τρούφας, σπανάκι και νεαρές πατάτες. Το menu ολοκληρώνουν γλυκά, επιδόρπια όπως η πανακότα, με ψητό ανανά στον ξυλόφουρνο. Η δυνατή λίστα των cocktails θα γίνει αφορμή για έξοδο μετά τη δουλειά, ενώ η ξεχωριστή κάρτα brunch προτείνει ντελικάτες και χορταστικές επιλογές κάθε σαββατοκύριακο, στους άνετους καλαίσθητους χώρους του εστιατορίου. Ο ρουστίκ ξυλόφουρνος και η ανοιχτή κουζίνα, που πρωταγωνιστούν στο χώρο, δίνουν έναν ιδιαίτερο και cozy χαρακτήρα. Την επιμέλεια του χώρου ανέλαβαν η αρχιτέκτονας Κωνσταντίνα Μπάστα και το δημιουργικό αρχιτεκτονικό γραφείο Basta Team, οι οποίοι με προσοχή και φρέσκια ματιά, δημιούργησαν έναν χώρο με σαφείς αναφορές στις τρατορίες της Νέας Υόρκης.