Φιλέτο Πέρκας τυλιγμένο σε κανταϊφι | Στην Ψαρού στην Ανάβυσσο!
► Η ομάδα του estiatoria.gr “ψάρεψε” μια πέρκα αλλιώτικη με fusion χαρακτήρα… Το γνωστό εστιατόριο “Ψαρού” στο Μαύρο Λιθάρι είχε την ευχάριστη και τολμηρή ιδέα, (το αποτέλεσμα άψογο) να δημιουργήσει ένα ελληνικό πιάτο βλ. κανταϊφι, προσδίδοντάς του ασιατικά στοιχεία με μια γλυκόξινη σάλτσα από ανανά, τσίλι και μαρμελάδας. Σας προτείνουμε να το συνοδεύσετε με λευκό παγωμένο κρασί…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΑΡΟΥ ΕΔΩ