ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΚΙ!
Το εστιατόριο Ζουμπουρλούκι μαγειρεύει χοιρινό κότσι στη γάστρα αφού το έχει μαρινάρει σε μουστάρδα, μέλι και θυμάρι. Αργοψήνεται επί 7 ώρες μαζί με ολόκληρες πατάτες, μελιτζάνα, κολοκύθι και πιπεριές. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και σας το προτείνουμε!
![](/datafiles/image/%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%9F%2090.jpg)