ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ
Η διαρκής αναζήτηση για τελειοποίηση των πιάτων, η πραγματική αγάπη για τη γαστρονομία και το όνειρο ενός απλού ανθρώπου που έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλου του κόσμου, αφού κατάφερε ο ίδιος χωρίς να προσποιείται να γίνει σύμβολο στο χώρο της μαγειρικής, μας κάνει να καθόμαστε εκστατικά δίπλα στον έναν και μοναδικό Έκτορα Μποτρίνι”. Είναι ο αγαπημένος Chef της Ελλάδας μας… O Ιταλοκερκυραίος Έκτορας Μποτρίνι γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, σπούδασε οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας. Γνωρίζει 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη, καθώς από το 1986 έως το 1992 μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα στον σεφ και πατέρα του Etrusco Botrini σε πολλά κλαμπ MED ανά την υφήλιο και σε διάσημα εστιατόρια του εξωτερικού όπως και σε 3άστερα Michelin της Γαλλίας. Το 2014 τον βρίσκουμε να βραβεύεται με αστέρι Michelin για το εστιατόριο Botrini’s, το οποίο και άλλαξε τα δεδομένα για την ελληνική γαστρονομία φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα εντοπιότητας. Η ιστορία συνεχίζεται και τροφοδοτείται από τον Chef μόνο με αγάπη και σεβασμό με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση του δοκιμαστή! Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.. Το Estiatoria.gr σας προτείνει τα 2 του εστιατόρια: Botrini’s στην Αθήνα (Χαλάνδρι) και Etrusco στην Κέρκυρα
BOTRINI’S
ETRUSCO