Ο διεθνής chef Γιάννης Στανίτσας επιμελείται το μενού και ο νέος πολλά υποσχόμενος chef Kωνσταντίνος Γεωργίου εκτελεί τις συνταγές με απόλυτη επιτυχία. Οι συνταγές είναι ελληνικές με διεθνή απόχρωση. Το μενού εκτός από τα ψητά ψάρια, το χταπόδι, το σαγανάκι με μεγάλες γαρίδες, τα κριθαρότα και τη μακαρονάδα του ψαρά, περιλαμβάνει και πιο δημιουργικά πιάτα, όπως το φαγκρί ταρτάρ με αβοκάντο και γουασάμπι, τα μύδια με απάκι και καυτερή πιπεριά και το μυλοκόπι ποσέ με ελιές Καλαμών και πορτοκάλια. Υπέροχος χώρος, γευστικό φαγητό, παραδοσιακές προτάσεις με γκουρμέ νότες, ικανοποιητικές ποσότητες, λογικές τιμές. θα βρείτε και μια πολύ πλούσια καβα με ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών καθως και αποστάγματα ούζου και τσίπουρου παλαιωμένου. Όλα τα ποτά έρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως τη Μυτιλήνη και τον Τύρναβο. Σας το προτείνουμε για μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.