Belvedere lesvos, η Λέσβος, ή Μυτιλήνη, όπως συνηθίζεται να ονομάζεται ολόκληρο το νησί από την ομώνυμη πρωτεύουσά του, είναι ένα στολίδι του βορειοανατολικού Αιγαίου που κρατάει ακόμη κάτι από τον ρομαντισμό και την παρθενικότητα του παλαιού καιρού. Ένα «πλατανόφυλλο» ριγμένο στο Αιγαίο μεταξύ Ανατολής και Δύσης σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε το πολύπλευρο πρόσωπό του και να νιώσετε τη φιλοξενία των ανθρώπων του. Και εκείνο ως αντάλλαγμα θα σας αποκαλύψει όλους του τους «θησαυρούς», που σίγουρα θα αποτυπωθούν ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά σας.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Belvedere Aeolis είναι ανοικτό για αμερικάνικο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε μπουφέ, το οποίο περιλαμβάνει παραδοσιακή ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα. Το εστιατόριο διαθέτει εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο και μια υπέροχη εξωτερική βεράντα.
ΑΞΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, O CHEF
Executive Chef στο Belvedere Lesvos με την ομάδα του “Axiotis P. Consultant Services” είναι ο καταξιωμένος Chef Αξιώτης Παράσχος.