ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ARTISANAL | By Estiatoria.gr
Το Artisanal ξεκίνησε την πορεία του εδώ και τρία χρόνια, κάνοντας αίσθηση στην Κηφισιά με την μοναδικότητα του χώρου του, αναδεικνύοντας αυτό το σπάνιο για την εποχή κτίριο με τον καλύτερο τρόπο!
Για τρίτη χρονιά ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφουγκράζεται την εποχή και τις ανάγκες των πελατών του ενώ ταυτόχρονα αναπολεί τις ρίζες του από τον θεσσαλικό κάμπο και “καταστρώνει” ένα μενού γήινο με υλικά από όλη την Ελλάδα και αναφορές στην γεύση που όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουμε…
Την υπογραφή του στην επιτυχία του μοναδικού Artisanal βάζει ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας Φώτης Σεργουλόπουλος.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ARTISANAL ΕΔΩ