ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ CHEF ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΡΑΣΑΤΖΗ ΣΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ! Exclusive by Estiatoriagr

Χρυσόστομος Πρασατζής – Επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2024 από τον Greek Taste Beyond Borders® GTBB
Το Ζαατάρ είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία των βορείων προαστίων. Φέτος, το εστιατόριο με την συνδρομή του γνωστού Executive chef & professional consultant Χρυσόστομου Πρασατζή, επίσημου Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2024 από τον Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια σήματος πιστοποίησης από το ελληνικό κράτος) κέρδισε ένα golden nomination για το GOLDEN PLATE™ (Χρυσό Πιάτο) Award of Quality & Taste 2025 των Estiatoria.gr Golden Awards® . Ο Χρυσόστομος Πρασατζής απέδειξε για μια ακόμα φορά πως ό,τι περνάει από τα χέρια του, μεταβάλλεται σε αριστούργημα γεύσης και απόλαυσης με υψηλή ποιοτική και διατροφική αξία!
Το team του Estiatoriagr δοκίμασε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μενού, αυτό της κουζίνας του Ζαατάρ και σας το προτείνει… Τα πιάτα έχουν δημιουργηθεί με επιρροές κλασσικών διεθνών συνταγών, με τις ελληνικές επίσης να είναι σύγχρονες και ασυναγώνιστες… Η ισορροπία στη γεύση, οι άριστες πρώτες ύλες premium Ελλήνων παραγωγών, τα κρεατικά (γνωστό το Ζαατάρ για την εμμονή στην ποιότητα του κρέατος – ελληνικής εκτροφής μοσχάρια Ά ποιότητας) όλα μαζί συντελούν σε μια άφταστη γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών!
- Το Estiatoria.gr προβάλλει ποιοτικά & αναγνωρισμένα εστιατόρια με σκοπό την ενημέρωση του κοινού της ποιοτικής γαστρονομίας με δοκιμασμένες προτάσεις.
Πιάτα που δύσκολα συναντάς στο αυθεντικό τους στοιχείο, όπως το Surf and Turf (Γαρίδες, μοσχαρίσια φιλετάκια, σάλτσα Chorizo με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά σερβιρισμένα σε δαντελένια φωλιά παρμεζάνας), το Chateaubriand (Φιλέτο μοσχαρίσιο 600gr-700gr από Ελληνικής εκτροφής μοσχάρια. Συνοδεύεται με sauce Bearnaise και πατάτες Gratin Dauphinoise) και το Ταρτάρ φιλέτο (Ταρτάρ φιλέτο από ελληνικής εκτροφής μοσχάρι με lemongrass, μυρωδικά, αγουρέλαιο,αλάτι καπνού και μαγιονέζα σκόρδου), γίνονται ανάρπαστα στο Ζαατάρ καθόλου τυχαία! Το εστιατόριο έχει γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη και η λεπτομέρεια μετράει διπλά… Τα χειροποίητα γλυκά του Ζαατάρ σταθερά κερδίζουν τις εντυπώσεις, όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που σέβεται την αυθεντική γαστρονομία μιας εποχής που ποτέ δεν υπέστη αλλοίωση στο εστιατόριο αυτό, από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα!
- Προτείνεται για κάθε είδους εκδήλωση – επαγγελματικά δείπνα
ΜΕΝΟΥ – ΠΙΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Καρπάτσιο μοσχαριού Καρπάτσιο από ελληνικής εκτροφής μοσχάρι με ρόκα, πέρλες raspberries και γραβιέρα με τρούφα…
Ταρτάρ φιλέτο Ταρτάρ φιλέτο από ελληνικής εκτροφής μοσχάρι με lemongrass, μυρωδικά, αγουρέλαιο,αλάτι καπνού και μαγιονέζα σκόρδου
Ceviche Γαρίδας Γαρίδα μαριναρισμένη με μυρωδικά , εσπεριδοειδή ,κρεμμύδι και φύτρα
Surf and Turf Γαρίδες ,μοσχαρίσια φιλετάκια , σάλτσα Chorizo με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά σερβιρισμένα σε δαντελένια φωλιά παρμεζάνας …
Σαλάτα Φακές Πολύχρωμες φακές με ντομάτα, φέτα , κρεμμύδι ,vinaigrette, και μαϊντανό
Ριζότο κίτρινης κολοκύθας Ριζότο κολοκύθας με αχλάδι ποσέ , αρωματισμένο με Martini
Φιλέτο Λαβράκι Φιλέτο λαβράκι με Σαντορινιά ντοματίνια και κάπαρη σε σάλτσα από Σαντορινιό κρασί Ασύρτικο
Chateaubriand Φιλέτο μοσχαρίσιο 600gr-700gr από Ελληνικής εκτροφής μοσχάρια. Συνοδεύεται με sauce Bearnaise και πατάτες Gratin Dauphinoise
Pavlova Χειροποίητη μαρέγκα 2 ειδών και chutney φρέσκιας φράουλας
Γαλακτομπούρεκο