ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΕΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ CHEF “ΜΑΝΩΛΗ ΧΗΡΑ” ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ | ΕΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ… “MANOLIS TASTES”
Ο Μανώλης Χήρας είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πολυβραβευμένους chef που προάγει την ελληνική γαστρονομία παγκοσμίως από το φημισμένο εστιατόριό του Manolis Tastes στους παραμυθένιους Λειψούς των Δωδεκανήσων… Για τον ίδιο, η πρώτη ύλη αποτελεί τη βάση για το τέλειο πιάτο! Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά μετατρέπονται σε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, με τα τοπικά προϊόντα να είναι πρωταγωνιστές σε μια προσπάθεια δίχως τέλος, για την απόδοση της ελληνικής κουλτούρας στη γαστρονομική εμπειρία, όσο το δυνατόν πιο πιστά γίνεται. Και το αποτέλεσμα “άριστο” τιμάται ιδιαίτερα από το τουριστικό και όχι μόνο κοινό, που το επισκέπτεται σταθερά με σκοπό να απολαύσει την τοπική κουζίνα των Λειψών όπως πουθενά αλλού!
Οι “Γεύσεις του Μανώλη – Manolis Tastes” στους Λειψούς είναι ένας χώρος υψηλής γαστρονομίας υπό την καθοδήγηση του γνωστού Chef Μανώλη Χήρα. Θα βρείτε δημιουργίες Ελληνικής κουζίνας σε μοντέρνα απόδοση με την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που προσφέρει η γη και η θάλασσα. Το food styling του chef θα σας εντυπωσιάσει!
GOLDEN PLATE™ 2025 ΓΙΑ ΤΟ MANOLIS TASTES
Το Estiatoria gr ανέλαβε να φέρει στην επιφάνεια των διακριθέντων πιστοποιημένων (officially certified) επιχειρήσεων & επαγγελματιών της γαστρονομίας, υπό την αιγίδα του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια πιστοποίησης σήματος από το ελληνικό κράτος), το «MANOLIS TASTES», αποδίδοντάς του το nomination για το GOLDEN PLATE™ (Χρυσό Πιάτο) Award of Quality & Taste 2025 των Estiatoria.gr Golden Awards® στην κατηγορία “BEST GREEK CUISINE RESTAURANTS”.
Να σημειώσουμε, πως ο Μανώλης Χήρας ως food expert & consultant έχει πιστοποιηθεί με το GOLD MEDAL OF HONOR 2024 BY GTBB “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ” (Golden Kouros Emblem – Με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο) by GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB για την συνεισφορά του στην διατήρηση των αυθεντικών συνταγών και για την αξιόλογη πορεία του στον χώρο της ελληνικής γαστρονομίας.