ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ | ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ! ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ… #GastroBallers #Ηighendgastronomy
Στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, λίγοι έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν με τόση ισορροπία την παράδοση και την καινοτομία όσο ο Τάσος Ντούμας.
Βραβευμένος σεφ, οραματιστής της ελληνικής κουζίνας, και αφοσιωμένος εργάτης της γεύσης, ο Τάσος Ντούμας δεν ακολουθεί τάσεις — τις δημιουργεί.
Με βαθιά γνώση του ελληνικού προϊόντος, τεχνική ακρίβεια και ανεξάντλητο δημιουργικό πνεύμα, αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία με τρόπο ουσιαστικό, τολμηρό και μεστό.
Η παρουσία και το έργο του αποτελούν σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά σεφ και για όλους όσοι πιστεύουν ότι η κουζίνα είναι χώρος τέχνης, πειθαρχίας και ψυχής.
Με σεβασμό και θαυμασμό, στον σεφ που μαγειρεύει με την καρδιά — και τη νοοτροπία πρωταθλητή!
Ο Τάσος Ντούμας είναι ένας επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας – Χρυσό Μετάλλιο 2025, έχει αποσπάσει ήδη 2 «Χρυσά Πιάτα» Golden Plates™ για τον όμιλο εστιατορίων του «ΛΕΥΚΕΣ» σε Αθήνα (Γαλάτσι), Σαντορίνη και Νέα Υόρκη, ενώ προετοιμάζεται για να σηκώσει την φλόγα των επίσημων @Πρεσβευτών της ελληνικής γαστρονομίας στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς 2026, αυτό του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. https://www.greektastebeyondborders.com/international-conference-by-greek-taste-beyond-borders-gtbb-2026
Πληροφορίες Golden Plates™ https://www.estiatoria.gr/golden_plates
Το εστιατόριο «ΛΕΥΚΕΣ» στο Γαλάτσι: https://www.estiatoria.gr/item/lefkes