ΕΠΙΣΗΜΟΣ «ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2025» Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ | Exclusive by 🍽Estiatoria.gr
Για 5η συνεχή χρονιά ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης και chef Αναστάσιος Ντούμας πιστοποιείται με τον επίσημο τίτλο «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2025 Ambassador for Greek Gastronomy® *Επίσημος τίτλος με αποκλειστικό δικαίωμα παραχώρησης από τον παγκόσμιο οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB *(Οργανισμός με άδεια σήματος πιστοποίησης από το ελληνικό κράτος). Ιδιοκτήτης του Lefkes Group of Restaurants με 4 εστιατόρια: Γαλάτσι, Σαντορίνη και Νέα Υόρκη, ο Τάσος Ντούμας αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα για την ανέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας και των μοντέρνων τάσεων παγκοσμίως.
Η ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ!
Το Estiatoria gr ανέλαβε να φέρει στην επιφάνεια των διακριθέντων πιστοποιημένων (officially certified) επαγγελματιών, υπό την αιγίδα του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB, μια ακόμα καταξιωμένη προσωπικότητα, τον Αναστάσιο Ντούμα. Η διπλή πιστοποίησή του από τον Greek Taste Beyond Borders® GTBB (άδεια σήματος πιστοποίησης από το ελληνικό κράτος) σηματοδοτεί μια επιβράβευση μακροχρόνιας προσπάθειας και το εφαλτήριο για την στρατηγική, πλέον ως επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2025, εξάπλωση της ιδέας και της σύμφωνης κουλτούρας για την ανάδειξη του πλούτου της Ελλάδας, όπως πρεσβεύει ο GTBB.
Οι πιστοποιήσεις που έλαβε ήταν οι εξής: «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2025 Ambassador for Greek Gastronomy® *Η δεύτερη πιστοποίηση είναι αυτή με το GOLDEN PLATE™ Award of Quality & Taste 2025 των Estiatoria gr Golden Awards® με 2 Χρυσά Πιάτα για τα εστιατόριά του «ΛΕΥΚΕΣ» στο Γαλάτσι. Ένα βραβείο σύγχρονο που προσυπογράφεται από τον GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB.
Οι Λεύκες στο Γαλάτσι και το Lefkes on the Side είναι από τα καλύτερα και πολυβραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας. Ο γνωστός Τάσος Ντούμας για την συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομία και στην διαμόρφωση των σύγχρονων τάσεων, βάζει την μαγειρική του υπογραφή στα επιτυχημένα εστιατορικά του project, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Με αρχή του την “ειλικρίνια” στην μαγειρική τέχνη και την αδιαπραγμάτευτη “δεδομένη” ποιότητα, έχει την άριστη γνώση να δημιουργεί εμπνευσμένα μοναδικά πιάτα που αντικατοπτρίζουν το αύριο της “ελληνικής κουζίνας”.
ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ «ΚΑΝΟΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ…
Ο αγαπητός από το κοινό Τάσος Ντούμας δεν είναι απλώς ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της εστίασης, ένας κοσμογυρισμένος γευσιγνώστης ή ένας προοδευτικός μάγειρας που σπάει τα δεδομένα, αλλά κάτι ακόμα σπουδαιότερο! Είναι ο πρωτεργάτης της ελληνικής γαστρονομίας, όπως θα σας αναπτύξουμε παρακάτω, που βάζοντας τη γνώση και τη φαντασία του στα πιο αγνά υλικά κατάφερε να προσδώσει στην Ελληνική κουζίνα την αίγλη που τις άξιζε, με καινοτόμες επιδράσεις πάνω της. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ήταν από τους πρώτους γαστρονόμους που με τα εστιατόρια του LEFKES στο Γαλάτσι, στη Σαντορίνη και στην Αμερική, εισήγαγε τον όρο “μοντέρνα ελληνική κουζίνα”! Έτσι, τα αυθεντικά υλικά της ελληνικής γης, τα σπάνια μυρωδικά, τα παραδοσιακά τυριά και άλλα πολλά όπως και οι ζύμες μπήκαν στο πολυπόθητο μενού (Λεύκες) σε συνδυασμούς που δεν θα τολμούσε κανείς ούτε να δημιουργήσει αλλά ούτε να αντιγράψει… Η επιτυχία του όλου εγχειρήματος ήταν άλλωστε αποτέλεσμα σεβασμού και αγάπης από τον Τάσο Ντούμα, ο οποίος μέχρι και σήμερα καθοδηγεί τους νέους chef μέσα από την μαγειρική του μπριγάδα, μεταλαμπαδεύοντας τους τις υψηλές γνώσεις του στην μαγειρική, τους ευφάνταστους συνδυασμούς και το ιδανικό food-styling.
Οι κουζίνες των εστιατορίων του Τάσου Ντούμα λειτουργούν τρόπον τινά ως εργαστήρια μαγειρικής τέχνης, με τους νέους chef να εντρυφούν στις νέες τάσεις της ελληνικής γαστρονομίας και στην «καινοτομία της γεύσης».
Τα εστιατόρια του Τάσου Ντούμα «Lefkes» αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, με τη γαστρονομική εμπειρία να ενθουσιάζει το κοινό στο έπακρο…
-
website: LEFKES
Το Estiatoria.gr προβάλλει ποιοτικά & αναγνωρισμένα εστιατόρια με σκοπό την ενημέρωση του κοινού της ποιοτικής γαστρονομίας με δοκιμασμένες προτάσεις.