Το Artisanal καθημερινά από τις 11:00 το πρωί προσφέρει μοναδικό brunch εμπνευσμένο από την Ελληνική μας κουζίνα. Το must Κηφισιώτικο στέκι γαστρονομίας με τον ομορφότερο κήπο έχει αφομοιώσει μια ξεχωριστή φιλοσοφία, προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας. Ξεκινώντας με το brunch και το lunch στην orangerie του κήπου (ένα είδος θερμοκηπίου με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται σε πολυτελείς κατοικίες του Παρισιού. Ξεκίνησαν τον 17ο-19ο αιώνα ) το Artisanal ξεφεύγει από το κοινότυπο!
Τα cocktails του Artisanal κερδίζουν τις καλύτερες κριτικές, ενώ το dining αποκτά μεγάλο ειδικό βάρος με την υπογραφή του chef Δημήτρη Δημητριάδη.