♦Δοκιμάσαμε λοιπόν, ένα από τα best sellers και signature dishes του Bait Fish Bar, ένα πιάτο δομημένο με γνώση και μεράκι το “Ριζότο με χτένια σε μελάνι σουπιάς με λιαστή ντομάτα και μπρικ”. Συνοδέψαμε τη δημιουργία με Chardonnay ωριμασμένο σε βαρέλι, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο έξυπνα το ζουμερό χτένι… Τα ώριμα αρώματα και η γευστική ευγένεια του κρασιού σε συνδυασμό με τα δευτερεύοντα υλικά όπως το μπρικ και το άρωμα της σουπιάς, μας χάρισαν μια τέλεια και μακρά φινετσάτη επίγευση. Σας προτείνουμε να μην χάσετε την εμπειρία και την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Chef Ασημάκη Σπύρο, ο οποίος μεταφέρει στο πολύτιμο έργο του, επιρροές της κουζίνας του Αιγαίου με focus την Τήνο από όπου και κατάγεται.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
►Στο Κολωνάκι, Καρνεάδου 25-29, στο Lemos International Centre, το Bait Fish Bar, ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο της γαστρονομίας. Ο νέος και ταλαντούχος σεφ Σπύρος Ασημάκης χρησιμοποιεί με μαεστρία τα εξαιρετικά υλικά που με γνώση και μεράκι συλλέγονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας και προσφέρει μια γκάμα πιάτων που σέβεται και τονίζει την αξία αυτών των υλικών. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μαζί με ανεμώνες της θάλασσας…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
/* * * CONFIGURATION VARIABLES * * */
var disqus_shortname = ‘estiatoriagr’;
/* * * DON’T EDIT BELOW THIS LINE * * */
(function() {
var dsq = document.createElement(‘script’); dsq.type = ‘text/javascript’; dsq.async = true;
dsq.src = ‘//’ + disqus_shortname + ‘.disqus.com/embed.js’;
(document.getElementsByTagName(‘head’)[0] || document.getElementsByTagName(‘body’)[0]).appendChild(dsq);
})();
Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.