Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ| ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ! Το νέο κεμπαμπτζίδικο στα βόρεια προάστια ήταν ένα όμορφο νέο για τους φίλους του κεμπάπ! Αξίζει να σημειώσουμε πως η γνωστή αλυσίδα είναι ένα βήμα μπροστά στην ποιότητα, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά που παρασκευάζονται ιδιοχείρως και ψήνονται κατά την παραγγελία. Όσο για τη νοστιμιά η αγάπη του κόσμου σίγουρα αποτελεί […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΟ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ | ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… Ολόφρεσκα πελαγίσια ψάρια ημέρας, μεγάλες γαρίδες και καλαμάρια ποζάρουν μπροστά σας… Είναι η στιγμή που θα επιλέξετε αυτό που θα απολαύσετε μετά από λίγο στο τραπέζι σας με επιλεγμένο κρασί! Είναι η φιλοσοφία του “Γιώργη του Βυθού” που πρώτος ξεκίνησε και κέρδισε […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΑΜΜΟΣ LIVE | Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!| ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ‘Ολοι μαζί για μια μεγάλη διασκεδαστική σεζόν με γλέντι και καλό φαγητό! Ανανεωμένο σχήμα με ανανεωμένη κουζίνα στο αγαπημένο μουσικό μεζεδοπωλείο της παραλιακής! Το ΑΜΜΟΣ live σας περιμένει με το γνωστό κέφι και ασυναγώνιστες γεύσεις… Προτείνεται από το Estiatoria.gr Στριφτόπιτα του τσοπάνη (Χειροποίητη τυρόπιτα με σουσάμι και […]
Διαβάστε ΠερισσότεραDAL PROFESSORE | ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ TRATTORIA! Ο chef Νίκος Δημητροκάλης ►Το εστιατόριο Dal Professore στο Μαρούσι είναι ένα αυθεντικό πολυβραβευμένο ιταλικό εστιατόριο trattoria. Ο Νίκος Δημητροκάλης ένας αναγνωρισμένος chef έχοντας την εμπειρία ετών σε ταξίδια σε χωριά της Ιταλίας, εκεί που η μαγειρική τέχνη αποτελεί το πρότυπο για όλους τους […]
Διαβάστε ΠερισσότεραBOOKABAR | PIZZA & FOCACCIA | YOUR CHOICE! Το Bookabar είναι ένα μοντέρνο cafe bar εστιατόριο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Αμαρουσίου και των βορείων προαστίων. Έχει γίνει γνωστό για τα μοναδικά signature dishes του όπως η μεγάλη pizza σε τετράγωνη μορφή και τις απίστευτες Focaccia. Προτείνεται από το Estiatoria.gr ►Αποτελεί μια ευχάριστη στάση για οποιονδήποτε επιθυμεί μια ευκαιρία […]
Διαβάστε ΠερισσότεραBARBARA QUE | ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BARBEQUE! Ένα εκπληκτικό burger & steak house στα Βριλήσσια με βαρύτητα στις κοπές και στην αμερικάνικη κουλτούρα ψησίματος. Στο Barbara Que θα βρείτε original πιάτα όπως Picanha, Rib eye, Flank steak και Flap από μοσχάρι Black Angus. Ο Chef Στέλιος Μάνδαλος φροντίζει με εξαιρετικό food–styling να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα στο τραπέζι σας. Flap steak Για την ιστορία: Στο Νιου Τζέρσεϊ επικρατεί ένας αστικός μύθος κατά τον οποίο το […]
Διαβάστε ΠερισσότεραΤΟ ESTIATORIA.GR ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ CHEF ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΑΜΑΛΑ! …σε μία συνέντευξη με εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πως αντιλαμβάνεται ένας νέος πετυχημένος Chef την εστίαση μέσα από τη ελληνική γαστρονομία. 1. Πως περάσατε το καλοκαίρι; Σας έμεινε ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση και διασκέδαση; Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικός είστε στην αγορά της εστίασης και […]
Διαβάστε ΠερισσότεραPEACOCK | Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ALL DAY! Το Peacock στο Χαλάνδρι είναι ένα από τα ομορφότερα cafe – bar – εστιατόρια των βορείων προαστίων. Αυτό που το έχει κάνει διάσημο είναι τα απίθανα cocktails, τα pancakes, η pizza και άλλες απολαύσεις που θα βρείτε αποκλειστικά στο Peacock. Ένας μεγάλος κήπος πλούσιος […]
Διαβάστε ΠερισσότεραTHE SOWL | ΟΠΟΥ ΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ… Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο και είναι ήδη talk of the town στο Θησείο με τη φήμη του να εξαπλώνεται γρήγορα στους γαστρονομικούς κύκλους της Αθήνας. Οι γεύσεις σε φλερτάρουν από παντού σε έναν χώρο που η τεκίλα γίνεται το απόλυτο pairing με μεξικάνικες προτάσεις με διεθνείς […]
Διαβάστε Περισσότερα