Estiatoria.gr Golden Awards® Βραβεύσεις εστιατορίων & γαστρονομίας – Ο Πανελλαδικός Θεσμός Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης

(Δελτίο τύπου) 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

  • Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ «ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS®» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ GOLD AWARD 2023 ΩΣ 7th ANNIVERSARY – ALL GOLD EDITION!

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Estiatoria.gr Golden Awards® για το 2022, ο θεσμός ανακοινώνει την έναρξη υποψηφιοτήτων (Golden Nominations) για τον 7o στη σειρά Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης για το έτος 2023. Tο ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste για το 2023 είναι ιδιαίτερο με τον χαρακτηρισμό 7th Anniversary – All Gold Edition! Έτσι για το 2023 το σήμα είναι επετειακό για τα 7 χρόνια παρουσίας του θεσμού ενώ σχεδιαστικά είναι ολόχρυσο σε κάθε λεπτομέρεια, όπως (ολόχρυση κάσα και στεφάνι)! Το Gold Award του 2023 έχει επίσης συλλεκτικό χαρακτήρα όπως τα σήματα κάθε έτους, είναι όμως αξιοσημείωτο αφού έχει την ένδειξη 7th AnniversaryAll Gold Edition. *Ο τελευταίος χαρακτηρισμός θα αναγράφεται στην πλακέτα και στο δίπλωμα. Για τον διαγωνισμό 2023 λόγω της σπουδαιότητας του, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες σε αριθμό και θα κατοχυρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν όλες οι επιχειρήσεις που ανήκουν στον χώρο της γαστρονομίας (εστιατόρια, εστιατόρια ξενοδοχείων, ταβέρνες, food service points), επιχειρήσεις με αντικείμενο τη γεύση όπως (bakeries, patisserie, delicatessen, food concepts, coffee spots & bars, κρεοπωλεία κ.ά.) καθώς και εταιρίες όπως (catering, χώροι δεξιώσεων, υπηρεσίες τροφοδοσίας, food suppliers κ.ά.). Το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste, του Πανελλαδικού Θεσμού Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης – Estiatoria.gr Golden Awards®  αποτελεί το σημαντικότερο σήμα ποιότητας – βραβείο για την ελληνική εστίαση και τον ευρύτερο χώρο της γεύσης. Αποδίδεται στους τελικούς νικητές μέσα από αυστηρά κριτήρια και όρους & προϋποθέσεις, αποτελώντας για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η ψηφοφορία για το κοινό μπορεί να γίνεται με αποστολή στοιχείων σε αυτή τη φόρμα https://www.estiatoria.gr/επικοινωνία (αναγράψτε το εστιατόριο που προτείνετε). Η έγκριτη επιτροπή αποτελούμενη από Έλληνες και διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της γαστρονομίας και της γεύσης, έχουν τον τελικό λόγο στην διαδικασία σε συνεργασία με το μεγάλο δίκτυο γευσιγνωστών του estiatoria.gr, διασκορπισμένο σε κάθε σημείο της Ελλάδας. 

Οι ενδιαφερόμενες επιχ/σεις για τον διαγωνισμό μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα:

 

Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ «ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS®» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΕΠIX/ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022!

  • ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ… ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ “GOLD AWARD OF QUALITY & TASTE 2022”!

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2022 ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® 

***** ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2023 ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ *****

(Δελτίο τύπου) 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Τα Estiatoria.gr Golden Awards® ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον 6o στη σειρά Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης για το 2022. Ο χώρος που φιλοξένησε τη υπέρλαμπρη απονομή για την χρονιά 2022 ήταν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η απονομή των κορυφαίων διακριθέντων εστιατορίων & επιχειρήσεων, αλλά και των Chef της Χρονιάς, έγινε στο περιθώριο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηνών.

Κατά την απονομή παρέστησαν και συμμετείχαν παγκόσμιες προσωπικότητες αναγνωρισμένων chef, μέλη του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®, επίσης του Greek Taste Beyond Borders® GTBB  καθώς και του οργανισμού Authentic World Taste® organization δίνοντας ένα χρώμα διεθνές σε μια εκδήλωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη ποτέ ξανά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό έφτασε τον θεσμό σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα κατοχυρώνοντας την υψηλή αξία και αποκλειστικότητα στις υψηλού κύρους βραβεύσεις!

Το Estiatoria.gr σαν το σημαντικότερο media-portal με 16 χρόνια λειτουργίας, για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σημαντική είναι η συνδρομή του στην ελληνική εστίαση & γαστρονομία, την ίδια ώρα που η συμμετοχή του κοινού, για άλλη μια φορά ήταν παρούσα από την έναρξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Η ανάδειξη των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της χρονιάς σαν Estiatoria.gr Golden Awards® επιβράβευσε την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών που πάσχισαν να βρίσκονται κοντά σε όλους εμάς με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ανταποδίδοντας τους το υψηλοτέρου κύρους σήμα ποιότητας, το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste 2022, ένα σήμα που αποτελεί για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η επιτροπή του θεσμού αποτελείται από επιφανείς Έλληνες και διεθνείς Chef, γεγονός που προσθέτει ακόμα υψηλότερο κύρος στον πιο σημαντικό και αναγνωρισμένο Πανελλαδικό θεσμό βραβείων για εστιατόρια, Chef και επιχειρήσεις με ενασχόληση την γεύση. **Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου από κάθε σχετιζόμενο και μη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 2022 – ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® 2022- WINNER LIST

*** ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ***ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ*** ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ – GOLDEN AWARDS®

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

MATSUHISA ATHENS JAPANESE – FUSION CUISINE

MATSUHISA MYKONOS – JAPANESE – FUSION CUISINE

ETRUSCO ETTORE BOTRINI RESTAURANT – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

VAROULKO SEASIDE – HIGH-END SEAFOOD RESTAURANTS

SPONDI – FRENCH HIGH-END GASTRONOMY

HYTRA RESTAURANT & BAR – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

THE TWENTYONE RESTAURANT & BAR – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

INTERNI MYKONOS – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

BEEFBAR ATHENS FOUR SEASONS/ASTIR PALACE – CONTEMPORARY MEAT RESTAURANTS

GRAND HYATT ATHENS GASTRONOMY –  HOTEL RESTAURANTS

THE GRAND BY INTERNI (ATHENS GRAND HAYTT) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

HERVE by PRONZATO – (ΑΘΗΝΑ) –  INTERNATIONAL CUISINE

PERGEROS RESTAURANT – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – HOTEL RESTAURANTS

ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

CASH RESTAURANT – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

HIDE & SEEK – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

SCORPIOS – (MYKONOS) – BEACH BAR RESTAURANTS

ONAR ANDROS – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

BLISS RESTAURANT – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS

BLUE SEA BEACH – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS

SOL BY MELIA MARINA BEACH – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS

COOK’S CLUB – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS

NIKKEI – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE

DAL PROFESSORE – (ΑΘΗΝΑ/ΝΑΞΟΣ) – ITALIAN CUISINE

CABO ROSSO – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

ENOTECA DA SALVATORE – (ΑΘΗΝΑ) –  ITALIAN CUISINE

LEFKES GROUP OF RESTAURANTS – (ΑΘΗΝΑ/ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

ROCABELLA SANTORINI HOTEL & SPA – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – HOTEL RESTAURANTS

MADISONS – (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

MANOO (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

INICIO (ΑΘΗΝΑ) – NEWCOMERS – ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΖΑΑΤΑΡ (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

ALPINO CUCINA ITALIANA – (2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ) – ITALIAN CUISINE

ELIA MEDITERRANEAN RESTAURANT – (ΜΥΚΟΝΟΣ) – SEAFOOD

REMVI RESTAURANT – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

ΔΡΑΜΙ – (2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

KAHLUA PREMIUM BEACH BAR – (ΚΡΗΤΗ) – BEACH BAR RESTAURANTS

ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ – (ΑΘΗΝΑ) – SEAFOOD

BARRIQUE PORT – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – MEAT SPECIALIST

ARISTOTLE – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS

SU CASA – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS

NUERA – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

REGGIA – (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) – ITALIAN CUISINE

ΟΙΝΟΜΕΛΟ – (ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

GRADA NUEVO – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

HIPPOCAMPUS SEA FOOD RESTAURANT – (ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ) – SEAFOOD

GEORGALAS SUN BEACH RESORT – (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) – SEAFOOD – MEDITERRANEAN CUISINE

ΔΡΟΣΙΑ Νεοκλασικό Καφέ – Ουζερί – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

AKROTIRI SEAFOOD OBSESSION – (ΜΗΛΟΣ) – SEAFOOD

ONO CONCEPT – (ΣΥΡΟΣ) – INTERNATIONAL CUISINE

ALLOU YIALOU – (ΣΥΡΟΣ) – SEAFOOD

ΚΟΝΚΑΣΕ – (ΚΑΤΕΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

PALIRIA – (ΚΡΗΤΗ) – SEAFOOD

ΚΡΑΝΑΗ MEAT BAR – (ΓΥΘΕΙΟ) – MEAT SPECIALIST

ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

SUNSET by PARASKEVAS – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – SEAFOOD

THALATTA Fine Dining Restaurant – (ΡΟΔΟΣ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

YACHTA RESTAURANT – (ΣΥΜΗ) – SEAFOOD

ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΙΘΑΡΙΑ – (ΑΡΚΑΔΙΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

IL PADRINO – (ΚΡΗΤΗ) – ITALIAN CUISINE

HARILAOS RESTAURANT – (ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

CITYZEN – (ΣΕΡΡΕΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

ALATSI MEDITERRANEAN CUISINE – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

FISH TAVERN STAMATIS – (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) – SEAFOOD

BALCONY RESTAURANT – (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

ΘΡΟΥΜΠΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

ΤΑ ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE

ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ – (ΑΘΗΝΑ) – SEAFOOD

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ – MANOLIS TASTES – (ΛΕΙΨΟΙ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE

ΑΜΜΟΣ – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – SEAFOOD

ITRIA CUZINA ITALIANA – (ΝΑΥΠΛΙΟ) – ITALIAN CUISINE

MOSAICO GASTRO WINE BAR – (ΚΩΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE

JUAN RODRIGUEZ – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS

ΣΤΟ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟΝ  – (ΝΑΞΟΣ) – MEAT SPECIALIST

ΒΙΛΑΕΤΙ – ( ΙΟΣ) – GREEK TRADITIONAL CUISINE

12 GODS – (ΛΕΥΚΑΔΑ) – SEAFOOD – MEDITERRANEAN CUISINE

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO – COFFEE BRAND OF THE YEAR 2022

SOULTATOS CHEF CONSULTING– F&B CONSULTING OF THE YEAR 2022

CHOUREAL Choux & Profiterole – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)  PATISSERIE OF THE YEAR 2022

THE BIG BAD WOLF (ΑΘΗΝΑ/ΚΥΠΡΟΣ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE

ΣΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Souvlaki Bar – (ΚΕΡΚΥΡΑ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE

THE GREEK BUTCHER – (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)  MEAT SUPPLIER OF THE YEAR 2022

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

FRANCEZ BULLDOG– (ΓΛΥΦΑΔΑ) COFFEE – BRUNCH

L’  AUTRE CREPE – (ΜΑΓΝΗΣΙΑ) – CREPERIE

 

CHEF OF THE YEAR 2022

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

ZEAN LOUIS CAPSALAS

ΑΛΕΞ ΣΑΜΟΪΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΚΟΣ

HERVE PRONZATO

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΚΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ

SALVATORE ANTOLINA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΟΜΠΟΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ

STEFANO ROSSI

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

 

PASTRY CHEF OF THE YEAR:

ΤΑΣΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

OTHER CATEGORIES:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ BARTENDER OF THE YEAR

ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗΣ BARTENDER OF THE YEAR

ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ COFFEE SPECIALIST

Ο κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και του Greek Taste Beyond Borders® GTBB  αλλά και του Estiatoria.gr υποδέχεται τους υψηλούς προσκεκλημένους Global Ambassadors of Taste αποδίδοντάς τους την φλόγα σήμα κατατεθέν του οργανισμού. Τα κράτη που εκπροσώπησαν τον θεσμό απέστειλαν τους σημαντικότερους chef τους μέλη του οργανισμού και ήταν από Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντουμπάϊ, Ινδία, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιαπωνία, Σουηδία, Αυστραλία, Νεπάλ, Βιετνάμ,  Κύπρο και άλλα ακόμα κράτη.

Η διάσημη Ιαπωνέζα Chef και συγγραφέας Fumiko Kono κρατάει την φλόγα των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®, σαν πιστοποιημένο μέλος του οργανισμού με Gold Medal 2022

Ο διεθνής Λιβανέζος Chef Joe Barza με τον επίσης διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα Chef Λευτέρη Λαζάρου δίνουν το στίγμα τους στην μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα 4th Global Taste Conference – Leaders of Gastronomy Summit – Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν από τον παγκόσμιο οργανισμό των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®.

Ο κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και του Greek Taste Beyond Borders® GTBB αλλά και του Estiatoria.gr βραβεύει τον αξιότιμο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά. Ως κίνητρο για την εντατικοποίηση των προσπαθειών κράτους και Greek Taste Beyond Borders® GTBB με στόχο τη διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας, χαρακτήρισε το βραβείο που παρέλαβε από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Φίλιππο Κούτρα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατά το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας. Δήλωση Υπουργού: «Χρέος δικό μας, ως πολιτεία, είναι να ενισχύσουμε την προσπάθειά σας για σύνδεση της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας στο χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού με στόχο τη διεθνοποίησή της. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια μπορούν να δημιουργηθούν δομές εξωστρέφειας και προβολής της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο κ. Γεωργαντάς και προσέθεσε: «Προτεραιότητά μας ως Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι να σας παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στην προσπάθεια εξωστρέφειας που κάνετε και για να κερδίσει η ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα τη θέση που τους αξίζουν στον παγκόσμιο διατροφικό χάρτη, εντείνοντας παράλληλα τους ελέγχους στην αγορά για την προστασία του προϊόντος που εσείς δημιουργείτε με τα γεννήματα της ελληνικής γης αλλά και την προστασία παραγωγών και καταναλωτών».

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς – Κατά την απονομή του με την Χρυσή Σπείρα του GTBB και του μεταλλίου του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®

Από αριστερά τιμώμενα πρόσωπα ανάμεσα σε άλλους: Zean Louis Capsalas, Francesco Abbinanti, Φίλιππος Κούτρας, Μάκης (Ματέο) Παντζόπουλος, Λευτέρης Σουλτάτος και Μιχάλης Ντουνέτας

 

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

THE ULTIMATE GASTRONOMY CONTEST ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ