ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS 2021 – GOLDAWARDS.GR – GOLDENAWARDS.GR

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΤΩΝ «ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS – GOLDEN AWARDS»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑBΕΙΩΝ “ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® 2021” | ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2021!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 – CHEF ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 (WINNER LIST)

(Δελτίο τύπου) 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Τα Estiatoria.gr Golden Awards® ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον 5o στη σειρά Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης «Estiatoria.gr Golden Awards®» για το 2021. Ο χώρος που φιλοξένησε τη λαμπερή απονομή ήταν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η απονομή των κορυφαίων διακριθέντων εστιατορίων & επιχειρήσεων, αλλά και των Chef της Χρονιάς, έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών.

Κατά την απονομή παρέστησαν και συμμετείχαν παγκόσμιες προσωπικότητες αναγνωρισμένων chef, μέλη του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® καθώς και του οργανισμού Authentic World Taste® organization δίνοντας ένα χρώμα διεθνικό σε μια εκδήλωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη ποτέ ξανά στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό έφτασε τον θεσμό σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα κατοχυρώνοντας την υψηλή αξία και αποκλειστικότητα στις υψηλού κύρους βραβεύσεις!

Το Estiatoria.gr σαν το σημαντικότερο media-portal με 16 χρόνια λειτουργίας, για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σημαντική είναι η συνδρομή του στην ελληνική εστίαση & γαστρονομία, την ίδια ώρα που η συμμετοχή του κοινού, για άλλη μια φορά ήταν παρούσα από την έναρξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Η ανάδειξη των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της χρονιάς σαν Estiatoria.gr Golden Awards® επιβράβευσε την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών που πάσχισαν να βρίσκονται κοντά σε όλους εμάς, ανταποδίδοντας τους το υψηλοτέρου κύρους σήμα ποιότητας, το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste 2021, ένα σήμα που αποτελεί για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η επιτροπή του θεσμού αποτελείται από επιφανείς Έλληνες και διεθνείς Chef, γεγονός που προσθέτει ακόμα υψηλότερο κύρος στον πιο σημαντικό και αναγνωρισμένο Πανελλαδικό θεσμό βραβείων για εστιατόρια, Chef και επιχειρήσεις με ενασχόληση την γεύση.

Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που αφορούν στον Covid 19.

Αυτή είναι η λίστα αποτελεσμάτων για τα κορυφαία εστιατόρια της χρονιάς 2021. Ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων που έχει κυριαρχήσει στην ελληνική επικράτεια «Estiatoria.gr Golden Awards» διανύοντας την 5η συνεχή χρονιά, ανακοινώνει την επίσημη λίστα των επιτυχόντων! Πρόκειται για τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην εστίαση και στην ποιοτική γεύση!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 2021 – ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® 2021 – WINNER LIST

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Παλαιότερα δελτία τύπου:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ! “ESTIATORIA.GR PREMIUM AWARDS”

Το Estiatoria.gr με 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης έχει την τιμή να βραβεύσει εκείνες τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας και της εστίασης γενικότερα. Ο νέος πανελλαδικός θεσμός βράβευσης “Estiatoria.gr Premium Awards” έπειτα από ένα χρόνο ειδικής προετοιμασίας, είναι ένα μεγάλο γεγονός από μόνο του! Ο πρώτος αξιοκρατικός θεσμός βράβευσης μέσα από αληθινά κριτήρια και την γνώση των ειδικών – φορέων του μεγαλύτερου portal – club εστίασης του Estiatoria.gr με 27.000 μέλη και μια έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών-συνεργατών, κατοχυρώνει και σφραγίζει μια νέα εποχή για τις επιχειρήσεις εστίασης που ξεχώρισαν για τη φετινή χρονιά. Τα κριτήρια βράβευσης θα είναι αυστηρά και θα καλύπτουν όλους τους τομείς της εστίασης καθώς και ειδικές κατηγορίες.

-Τα μέλη και οι φίλοι του Estiatoria.gr μπορούν να προτείνουν εστιατόρια ή επιχειρήσεις εστίασης για τη διαδικασία βράβευσης “Estiatoria.gr Premium Awards” στο [email protected]

-Τα εστιατόρια ή επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ώστε να τους σταλεί ειδική αίτηση για τη συμμετοχή στη διαδικασία βράβευσης και αξιολόγησης στο [email protected]

                    WWW.GOLDAWARDS.GR – WWW.GOLDENAWARDS.GR