(Δελτίο τύπου) 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
- Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ «ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS®» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ GOLD AWARD 2023 ΩΣ 7th ANNIVERSARY – ALL GOLD EDITION!
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Estiatoria.gr Golden Awards® για το 2022, ο θεσμός ανακοινώνει την έναρξη υποψηφιοτήτων (Golden Nominations) για τον 7o στη σειρά Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης για το έτος 2023. Tο ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste για το 2023 είναι ιδιαίτερο με τον χαρακτηρισμό 7th Anniversary – All Gold Edition! Έτσι για το 2023 το σήμα είναι επετειακό για τα 7 χρόνια παρουσίας του θεσμού ενώ σχεδιαστικά είναι ολόχρυσο σε κάθε λεπτομέρεια, όπως (ολόχρυση κάσα και στεφάνι)! Το Gold Award του 2023 έχει επίσης συλλεκτικό χαρακτήρα όπως τα σήματα κάθε έτους, είναι όμως αξιοσημείωτο αφού έχει την ένδειξη 7th Anniversary – All Gold Edition. *Ο τελευταίος χαρακτηρισμός θα αναγράφεται στην πλακέτα και στο δίπλωμα. Για τον διαγωνισμό 2023 λόγω της σπουδαιότητας του, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες σε αριθμό και θα κατοχυρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν όλες οι επιχειρήσεις που ανήκουν στον χώρο της γαστρονομίας σε Ελλάδα, Κύπρο και σε όλο τον κόσμο όπως (εστιατόρια, εστιατόρια ξενοδοχείων, ταβέρνες, food service points), επιχειρήσεις με αντικείμενο τη γεύση όπως (bakeries, patisserie, delicatessen, food concepts, coffee spots & bars, κρεοπωλεία κ.ά.) καθώς και εταιρίες όπως (catering, χώροι δεξιώσεων, υπηρεσίες τροφοδοσίας, food suppliers κ.ά.). Το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste, του Πανελλαδικού Θεσμού Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης – Estiatoria.gr Golden Awards® αποτελεί το σημαντικότερο σήμα ποιότητας – βραβείο για την ελληνική εστίαση και τον ευρύτερο χώρο της γεύσης. Αποδίδεται στους τελικούς νικητές μέσα από αυστηρά κριτήρια και όρους & προϋποθέσεις, αποτελώντας για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η ψηφοφορία για το κοινό μπορεί να γίνεται με αποστολή στοιχείων σε αυτή τη φόρμα https://www.estiatoria.gr/επικοινωνία (αναγράψτε το εστιατόριο που προτείνετε). Η έγκριτη επιτροπή αποτελούμενη από Έλληνες και διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της γαστρονομίας και της γεύσης, έχουν τον τελικό λόγο στην διαδικασία σε συνεργασία με το μεγάλο δίκτυο γευσιγνωστών του estiatoria.gr, διασκορπισμένο σε κάθε σημείο της Ελλάδας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχ/σεις για τον διαγωνισμό μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα:
Ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ «ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS®» ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΕΠIX/ΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022!
- ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ… ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ “GOLD AWARD OF QUALITY & TASTE 2022”!
ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΓΕΥΣΗΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2022 ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS®
***** ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2023 ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ *****
(Δελτίο τύπου) 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
Τα Estiatoria.gr Golden Awards® ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον 6o στη σειρά Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης για το 2022. Ο χώρος που φιλοξένησε τη υπέρλαμπρη απονομή για την χρονιά 2022 ήταν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η απονομή των κορυφαίων διακριθέντων εστιατορίων & επιχειρήσεων, αλλά και των Chef της Χρονιάς, έγινε στο περιθώριο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηνών.
Κατά την απονομή παρέστησαν και συμμετείχαν παγκόσμιες προσωπικότητες αναγνωρισμένων chef, μέλη του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®, επίσης του Greek Taste Beyond Borders® GTBB καθώς και του οργανισμού Authentic World Taste® organization δίνοντας ένα χρώμα διεθνές σε μια εκδήλωση που δεν έχει πραγματοποιηθεί ανάλογη ποτέ ξανά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Το γεγονός αυτό έφτασε τον θεσμό σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα κατοχυρώνοντας την υψηλή αξία και αποκλειστικότητα στις υψηλού κύρους βραβεύσεις!
Το Estiatoria.gr σαν το σημαντικότερο media-portal με 16 χρόνια λειτουργίας, για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σημαντική είναι η συνδρομή του στην ελληνική εστίαση & γαστρονομία, την ίδια ώρα που η συμμετοχή του κοινού, για άλλη μια φορά ήταν παρούσα από την έναρξη της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Η ανάδειξη των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της χρονιάς σαν Estiatoria.gr Golden Awards® επιβράβευσε την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών που πάσχισαν να βρίσκονται κοντά σε όλους εμάς με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ανταποδίδοντας τους το υψηλοτέρου κύρους σήμα ποιότητας, το ευρέως διαδεδομένο & αναγνωρισμένο Gold Award of Quality & Taste 2022, ένα σήμα που αποτελεί για τους κατακτητές του, εκτός από ένα ορόσημο για την συνολική τους πορεία, το ισχυρότερο διαπιστευτήριο αξίας που εγγυάται ένα μοναδικό γεύμα ασυναγώνιστης & άριστης ποιότητας! Η επιτροπή του θεσμού αποτελείται από επιφανείς Έλληνες και διεθνείς Chef, γεγονός που προσθέτει ακόμα υψηλότερο κύρος στον πιο σημαντικό και αναγνωρισμένο Πανελλαδικό θεσμό βραβείων για εστιατόρια, Chef και επιχειρήσεις με ενασχόληση την γεύση. **Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου από κάθε σχετιζόμενο και μη.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 2022 – ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® 2022- WINNER LIST
*** ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ***ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ*** ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ – GOLDEN AWARDS®
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
MATSUHISA ATHENS JAPANESE – FUSION CUISINE
MATSUHISA MYKONOS – JAPANESE – FUSION CUISINE
ETRUSCO ETTORE BOTRINI RESTAURANT – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
VAROULKO SEASIDE – HIGH-END SEAFOOD RESTAURANTS
SPONDI – FRENCH HIGH-END GASTRONOMY
HYTRA RESTAURANT & BAR – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
THE TWENTYONE RESTAURANT & BAR – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
INTERNI MYKONOS – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
BEEFBAR ATHENS FOUR SEASONS/ASTIR PALACE – CONTEMPORARY MEAT RESTAURANTS
GRAND HYATT ATHENS GASTRONOMY – HOTEL RESTAURANTS
THE GRAND BY INTERNI (ATHENS GRAND HAYTT) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
HERVE by PRONZATO – (ΑΘΗΝΑ) – INTERNATIONAL CUISINE
PERGEROS RESTAURANT – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – HOTEL RESTAURANTS
ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
CASH RESTAURANT – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
HIDE & SEEK – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
SCORPIOS – (MYKONOS) – BEACH BAR RESTAURANTS
ONAR ANDROS – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
BLISS RESTAURANT – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS
BLUE SEA BEACH – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS
SOL BY MELIA MARINA BEACH – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS
COOK’S CLUB – (ΚΡΗΤΗ) – HOTEL RESTAURANTS
NIKKEI – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY INTERNATIONAL CUISINE
DAL PROFESSORE – (ΑΘΗΝΑ/ΝΑΞΟΣ) – ITALIAN CUISINE
CABO ROSSO – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
ENOTECA DA SALVATORE – (ΑΘΗΝΑ) – ITALIAN CUISINE
LEFKES GROUP OF RESTAURANTS – (ΑΘΗΝΑ/ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
ROCABELLA SANTORINI HOTEL & SPA – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – HOTEL RESTAURANTS
MADISONS – (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
MANOO (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
INICIO (ΑΘΗΝΑ) – NEWCOMERS – ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΖΑΑΤΑΡ (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
ALPINO CUCINA ITALIANA – (2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ) – ITALIAN CUISINE
ELIA MEDITERRANEAN RESTAURANT – (ΜΥΚΟΝΟΣ) – SEAFOOD
REMVI RESTAURANT – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
ΔΡΑΜΙ – (2 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
KAHLUA PREMIUM BEACH BAR – (ΚΡΗΤΗ) – BEACH BAR RESTAURANTS
ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ – (ΑΘΗΝΑ) – SEAFOOD
BARRIQUE PORT – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – MEAT SPECIALIST
ARISTOTLE – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS
SU CASA – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS
NUERA – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
REGGIA – (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) – ITALIAN CUISINE
ΟΙΝΟΜΕΛΟ – (ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
GRADA NUEVO – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
HIPPOCAMPUS SEA FOOD RESTAURANT – (ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ) – SEAFOOD
GEORGALAS SUN BEACH RESORT – (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) – SEAFOOD – MEDITERRANEAN CUISINE
ΔΡΟΣΙΑ Νεοκλασικό Καφέ – Ουζερί – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
AKROTIRI SEAFOOD OBSESSION – (ΜΗΛΟΣ) – SEAFOOD
ONO CONCEPT – (ΣΥΡΟΣ) – INTERNATIONAL CUISINE
ALLOU YIALOU – (ΣΥΡΟΣ) – SEAFOOD
ΚΟΝΚΑΣΕ – (ΚΑΤΕΡΙΝΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
PALIRIA – (ΚΡΗΤΗ) – SEAFOOD
ΚΡΑΝΑΗ MEAT BAR – (ΓΥΘΕΙΟ) – MEAT SPECIALIST
ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ – (ΑΘΗΝΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
SUNSET by PARASKEVAS – (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ) – SEAFOOD
THALATTA Fine Dining Restaurant – (ΡΟΔΟΣ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
YACHTA RESTAURANT – (ΣΥΜΗ) – SEAFOOD
ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΙΘΑΡΙΑ – (ΑΡΚΑΔΙΑ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
IL PADRINO – (ΚΡΗΤΗ) – ITALIAN CUISINE
HARILAOS RESTAURANT – (ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
CITYZEN – (ΣΕΡΡΕΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
ALATSI MEDITERRANEAN CUISINE – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
FISH TAVERN STAMATIS – (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) – SEAFOOD
BALCONY RESTAURANT – (ΖΑΚΥΝΘΟΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
ΘΡΟΥΜΠΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
ΤΑ ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE
ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ – (ΑΘΗΝΑ) – SEAFOOD
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ – (ΚΡΗΤΗ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ – MANOLIS TASTES – (ΛΕΙΨΟΙ) – CONTEMPORARY GREEK CUISINE
ΑΜΜΟΣ – (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) – SEAFOOD
ITRIA CUZINA ITALIANA – (ΝΑΥΠΛΙΟ) – ITALIAN CUISINE
MOSAICO GASTRO WINE BAR – (ΚΩΣ) – CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
JUAN RODRIGUEZ – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS
ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ – (ΑΘΗΝΑ) – ALL DAY BAR RESTAURANTS
ΣΤΟ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟΝ – (ΝΑΞΟΣ) – MEAT SPECIALIST
ΒΙΛΑΕΤΙ – ( ΙΟΣ) – GREEK TRADITIONAL CUISINE
12 GODS – (ΛΕΥΚΑΔΑ) – SEAFOOD – MEDITERRANEAN CUISINE
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO – COFFEE BRAND OF THE YEAR 2022
SOULTATOS CHEF CONSULTING– F&B CONSULTING OF THE YEAR 2022
CHOUREAL Choux & Profiterole – (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) PATISSERIE OF THE YEAR 2022
THE BIG BAD WOLF (ΑΘΗΝΑ/ΚΥΠΡΟΣ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE
ΣΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ Souvlaki Bar – (ΚΕΡΚΥΡΑ) – PREMIUM TASTE EXPERIENCE
THE GREEK BUTCHER – (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) MEAT SUPPLIER OF THE YEAR 2022
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022
ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΡΕΑΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022
FRANCEZ BULLDOG– (ΓΛΥΦΑΔΑ) COFFEE – BRUNCH
L’ AUTRE CREPE – (ΜΑΓΝΗΣΙΑ) – CREPERIE
CHEF OF THE YEAR 2022
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
ZEAN LOUIS CAPSALAS
ΑΛΕΞ ΣΑΜΟΪΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΚΟΣ
HERVE PRONZATO
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΚΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ
SALVATORE ANTOLINA
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΟΜΠΟΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
STEFANO ROSSI
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
PASTRY CHEF OF THE YEAR:
ΤΑΣΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
OTHER CATEGORIES:
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ BARTENDER OF THE YEAR
ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗΣ BARTENDER OF THE YEAR
ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ COFFEE SPECIALIST

Ο κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και του Greek Taste Beyond Borders® GTBB αλλά και του Estiatoria.gr υποδέχεται τους υψηλούς προσκεκλημένους Global Ambassadors of Taste αποδίδοντάς τους την φλόγα σήμα κατατεθέν του οργανισμού. Τα κράτη που εκπροσώπησαν τον θεσμό απέστειλαν τους σημαντικότερους chef τους μέλη του οργανισμού και ήταν από Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντουμπάϊ, Ινδία, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιαπωνία, Σουηδία, Αυστραλία, Νεπάλ, Βιετνάμ, Κύπρο και άλλα ακόμα κράτη.

Η διάσημη Ιαπωνέζα Chef και συγγραφέας Fumiko Kono κρατάει την φλόγα των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®, σαν πιστοποιημένο μέλος του οργανισμού με Gold Medal 2022

Ο διεθνής Λιβανέζος Chef Joe Barza με τον επίσης διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα Chef Λευτέρη Λαζάρου δίνουν το στίγμα τους στην μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα 4th Global Taste Conference – Leaders of Gastronomy Summit – Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν από τον παγκόσμιο οργανισμό των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®.

Ο κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και του Greek Taste Beyond Borders® GTBB αλλά και του Estiatoria.gr βραβεύει τον αξιότιμο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά. Ως κίνητρο για την εντατικοποίηση των προσπαθειών κράτους και Greek Taste Beyond Borders® GTBB με στόχο τη διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας, χαρακτήρισε το βραβείο που παρέλαβε από τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Φίλιππο Κούτρα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατά το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας. Δήλωση Υπουργού: «Χρέος δικό μας, ως πολιτεία, είναι να ενισχύσουμε την προσπάθειά σας για σύνδεση της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας στο χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού με στόχο τη διεθνοποίησή της. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια μπορούν να δημιουργηθούν δομές εξωστρέφειας και προβολής της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο κ. Γεωργαντάς και προσέθεσε: «Προτεραιότητά μας ως Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι να σας παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στην προσπάθεια εξωστρέφειας που κάνετε και για να κερδίσει η ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα τη θέση που τους αξίζουν στον παγκόσμιο διατροφικό χάρτη, εντείνοντας παράλληλα τους ελέγχους στην αγορά για την προστασία του προϊόντος που εσείς δημιουργείτε με τα γεννήματα της ελληνικής γης αλλά και την προστασία παραγωγών και καταναλωτών».

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς – Κατά την απονομή του με την Χρυσή Σπείρα του GTBB και του μεταλλίου του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®

Από αριστερά τιμώμενα πρόσωπα ανάμεσα σε άλλους: Zean Louis Capsalas, Francesco Abbinanti, Φίλιππος Κούτρας, Μάκης (Ματέο) Παντζόπουλος, Λευτέρης Σουλτάτος και Μιχάλης Ντουνέτας
*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ