FOOD & WINE TESTING ΣΤΟ DAL PROFESSORE | Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ CHEF ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ PIZZA #topchefs #highendgastronomy #brandedevents By Estiatoria.gr

To Estiatoria.gr στο φόντο του G.T.B.B Greek Taste Beyond Borders βρέθηκε δίπλα στον κορυφαίο Chef Νίκο Δητροκάλλη και στο πλέον ενδεδειγμένο εστιατόριο ιταλικής κουζίνας Dal Professore. Εκεί οι ιδιαίτεροι καλεσμένοι του Chef την ημέρα των εγκαινίων του εστιατορίου 12/10/2018 δοκίμασαν  εύγευστα πιάτα, μοναδικά cocktails & ένα πρωτοποριακό είδος pizza που λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον chef Νίκο Δημητροκάλλη. Το Dal Professore είναι το must Italian trend για τη σεζόν που διανύουμε!

Παρευρέθηκαν οι διεθνείς Chef Ζαν Λουί Καπσαλάς, Γιάννης Σολάκης, O CEO Estiatoria.gr & G.T.B.B Φίλιππος Κούτρας, γευσιγνώστες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και λοιπές προσωπικότητες: Ζεύγος Χατζόπουλου, Ζ.Μακρή, Οικογένεια Καλούδη, Νίκος Νάσιουτζικ, Χ.Τζούλης, Ν.Καρυπίδης, κ.Αλεξανδρόπουλος, κ Χαραλαμπίδης, Νίκος Κατσιμήτσης, Λεωνίδας Μαγκριώτης, Βίκυ Χατζή, Γ.Νικολαράκος, Γ.Λυμπερόλπουλος, Χ.Σακαλίδης, Μ.Τζίτζη, Π.Δεληγιάννης, Γκλαβάνης Χάρης, Α.Συκαράς, Οικ.Πυλαρινού, Σ.Αγαπητού, Ζεύγος Πίσπα, Μ.Νίτης, κ.Καρακώστας, κ.Βαγιονή, κ Στασινοπούλου, Ζεύγος Κοντακτσή, Πάνος Παπαδάκος, Ζαπάντης Σταύρος, Νικολαράκος Γιάννης, Ζεύγος Ερρίκου Γιακουμάτου.

(Από αριστερά στα δεξιά) Διεθνής chef Γιάννης Σολάκης, CEO Estiatoria.gr Φίλιππος Κούτρας, Διεθνής chef Zan Louis Kapsalas και διεθνής chef Νίκος Δημητροκάλλης (ιδιοκτήτης Dal Professore).








ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ DAL PROFESSORE