Η βραδιά 2-10-2108 ήταν εξαιρετική στο γνωστό εστιατόριο Αφρόψαρο πλαισιωμένη από μέλη της ομάδας των διεθνών chef & consultants του Estiatoria.gr καθώς και υποστηρικτών του Greek Taste Beyond Borders “GTBB Supporters board”. Στο Αφρόψαρο στο Νέο Ηράκλειο, όπου executive chef είναι ο διεθνής Γιάννης Στανίτσας και Α΄Chef o Κωνσταντίνος Γεωργίου, οι γεύσεις εντυπωσίασαν τους ιδιαίτερους καλεσμένους με εύστοχα wine pairings του Κτήματος Παυλίδη (χορηγός κρασιών της βραδιάς). Οι συζητήσεις σχηματίστηκαν αυθόρμητα γύρω από την εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας και οι ανώτερες γευστικές προτάσεις του Αφρόψαρου σε συνεργασία με τα άριστα κρασιά του Κτήματος Παυλίδη, είχαν σαν αποτέλεσμα μια πανέμορφη βραδιά για τους παρευρισκόμενους. Παρέστησαν οι Φίλιππος Κούτρας CEO Estiatoria.gr & G.T.B.B, GTBB Supporters board : Executive διεθνής Chef Άρης Τσανακλίδης, Executive διεθνής Chef Χρήστος Τζιέρας, Executive διεθνής Chef Σωτήρης Φιλίππου, Executive διεθνής Chef Τόνυ Καβαλιέρος, Ο διάσημος Νάσος Γαλακτερός, Μηνάς Καλοσκάμης (Επιχειρηματίας εστίασης), Οι ιδιοκτήτες του Αφρόψαρου Βάκης Κασβίκης και Γεωργία Μαρία Αποστολίδη καθώς και άλλες σημαντικές προσωπικότητες.
Τα πιάτα που σας παρουσιάστηκαν είναι τα εξής: Πράσινη σαλάτα με γαρίδες σε κρουστά πορτοκαλιού και βινεγκρέτ πορτοκαλί,Ποικιλία ντοματίνια με Ανεβατο Ελασσονας,Σαλάτα Αφροψαρο με αντζούγια, τσιτσιραβλα και κρέμα φέτας, Μους λευκού ταραμά με ψωμάκια από μελάνι σουπιάς, Χέλι καπνιστό, Παστράμι βακαλαου, Μύδια με απάκι, Λουκουμάδες γαρίδας, Σουπιά με ταχίνι, Μπακαλιάρος φρικασέ, Πλατό με κυδώνια, στρείδια, γυαλιστερές, Πλατό με καρπάτσιο, σασιμι και ταρταρ τόνου και λαβράκι, Κριθαροτο με γαρίδες, Καβουροποδαρα με φρέσκα ζυμαρικά.
Ο οίνος που συντρόφευσε τις γεύσεις ήταν ο “Emphasis Chardonnay” του Κτήματος Παυλίδη στη Δράμα.

Φίλιππος Κούτρας CEO Estiatoria.gr, Μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός, Executive διεθνής Chef Χρήστος Τζιέρας,Executive διεθνής Chef Σωτήρης Φιλίππου, Executive διεθνής Chef Άρης Τσανακλίδης, Executive διεθνής Chef Τόνυ Καβαλιέρος,

(Από αριστερά) Οι ιδιοκτήτες του Αφρόψαρου: Γεωργία Μαρία Αποστολίδη και Βάκης Κασβίκης. Στη συνέχεια Μηνάς Καλοσκάμης ιδοκτήτης των βραβευμένων εστιατορίων στις Σπέτσες, Νερό της Αγάπης & Ταρσανάς και δεξιά ο CEO Estiatoria.gr Φίλιππος Κούτρας.

Executive διεθνής Chef Άρης Τσανακλίδης

Chef Κωνσταντίνος Γεωργίου και Φίλιππος Κούτρας CEO Estiatoria.gr