HYTRA | ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ- Η ΚΟΥΖΙΝΑ
Το εστιατόριο «Hytra», το όνομα του οποίου προέρχεται απο το αρχαίο ελληνικό πήλινο αγγείο, αρχικά άνοιξε το 2004 στου «Ψυρρή» , μια από τις παλαιότερες συνοικίες της Αθήνας στο ιστορικό κέντρο της Πόλης. Το 2010, στο εστιατόριο απονεμήθηκε το πρώτο του αστέρι Michelin, το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το 2012 βραβεύτηκε με ένα δεύτερο αστέρι Michelin, που αποτελεί το πρώτο αστέρι για το εστιατόριο «Γαλάζια Hytra», που φιλοξενείται στο Westin Resort στην Αθήνα. Παράλληλα λαμβάνει ετησίως ενθουσιώδεις κριτικές, αξιολογήσεις και άλλες διακρίσεις. Το ίδιο έτος, το εστιατόριο μεταφέρθηκε στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών στη Λεωφόρο Συγγρού και επανασχεδιάστηκε πρόσφατα από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Divercity. Τους ζεστούς μήνες του χρόνου το εστιατόριο μεταφέρεται στον 7ο όροφο του κτιρίου, προσφέροντας ένα μοναδικό υπαίθριο σκηνικό με πανοραμική θέα της Ακρόπολής, του λόφου του Λυκαβητού και του ορίζοντα της πόλης.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και φιλοξενία μέσα απο μια σειρά διαφόρων υπηρεσιών, η δημιουργία μιας υψηλούς αισθητικής, ζεστής και σπιτικής
ατμόσφαιρας, η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη χωρίς υπερβολή στην προσέγγιση της έννοιας του φαγητού και η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας μέσα απο ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές είναι τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του εστιατορίου που συνδέεται με την πολιτιστική δραστηριότητα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.
►ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ HYTRA ΕΔΩ