LEFKES ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ CANAVA ΤΟΥ 1848
Το νέο εστιατόριο του γνωστού Chef και επιχειρηματία Τάσου Ντούμα στη Σαντορίνη ταξιδεύει την ελληνική γαστρονομία σε άλλο επίπεδο. Θα το βρείτε στη γραφική Φοινικιά της Οίας σε μια αυθεντική κάναβα του 1848 (σπηλιά για τη χρήση παραγωγής οίνου) και θα απολαύσετε βραβευμένη κουζίνα από ελληνικά τοπικά προϊόντα. Το εστιατόριο βραβεύτηκε φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν κορυφαίο στο είδος του πανελλαδικά με το Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Premium Awards 2018
Τάσος Ντούμας – Πρόσωπο της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2017 & 2018

►ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ LEFKES ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΔΩ