Nanninella | Τρώμε ιταλικά με τον Marcello Vitolo!
Rigatoni al fume
O Marcello Vitolo από τους κορυφαίους ιταλούς Chef στην Ελλάδα μιλάει στο estiatoria.gr για το πετυχημένο του εστιατόριο Νanninella στην Αγία Παρασκευή και θυμάται τις πρώτες γευστικές εμπειρίες από την αγαπημένη του πόλη και γενέτειρα Napoli. Όπως μας περιγράφει ο 46χρονος Marcello αγαπάει τη Napoli σαν την Ελλάδα. Οι πρώτες εικόνες του παρελθόνος που “φορτώνονται” στο μυαλό του τον βρίσκουν Κυριακή μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι στη Νάπολη με όλη την οικογένεια. Πάνω στο τραπέζι ragu di carne, ένα φαγητό κατσαρόλας που συνήθιζε να φτιάχνει η μητέρα του για τα 9 παιδιά της από ανάμικτο κρέας μοσχάρι και χοιρινό που αργοψηνόταν σε χαμηλή φωτιά για 8-9 ώρες. Σε μεγαλύτερη ηλικία κοντά στα 16 θυμόταν τον εαυτό του πάνω στην Vespa του να αναζητά με την παρέα τα καλύτερα σημεία της Napoli για Pizza. Αυτή ήταν η φθηνή διασκέδαση για όλους τους Ιταλούς… o Marcello Vitolo σήμερα μας προσφέρει απλόχερα την εμπειρία και τη γνώση του στην αυθεντική pizza και στα χειροποίητα ζυμαρικά με θαλασσινές γεύσεις και κρέας!



Pasta fresca con gamberi e zucchini



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ NANNINELLA ΕΔΩ