►Η κουζίνα έχει τις καταβολές της στο Περού και παρουσιάζονται μια σειρά από fusion πιάτα τα οποία προκύπτουν από την συνάντησή της με την ιαπωνική γαστρονομία. Ο Γιάννης Μωράκης, ο Γιώργος Μελισσάρης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποφασίζουν από κοινού να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
/* * * CONFIGURATION VARIABLES * * */
var disqus_shortname = ‘estiatoriagr’;
/* * * DON’T EDIT BELOW THIS LINE * * */
(function() {
var dsq = document.createElement(‘script’); dsq.type = ‘text/javascript’; dsq.async = true;
dsq.src = ‘//’ + disqus_shortname + ‘.disqus.com/embed.js’;
(document.getElementsByTagName(‘head’)[0] || document.getElementsByTagName(‘body’)[0]).appendChild(dsq);
})();
Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.