PALADAR | Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!
Ξεκίνησε από την αρχή, στο Λουτράκι πάνω στην παραλία και επενδύθηκε πάνω σε αυτό ένας σημαντικός προϋπολογισμός αλλά και προσωπική γνώση και όραμα από δύο επαγγελματίες της εστίασης.
Το Paladar συμμετείχε τόσο στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders τον Μάρτιο του 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο και στα βραβεία των Estiatoria.gr Premium Awards, όπου και απέσπασε το Gold Award of Quality & Taste.
Πρόκειται για έναν ιδανικό γαστρονομικό προορισμό που συνδέει πολλά στοιχεία μεταξύ τους, κυρίως όμως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα του γνωστού βραβευμένου Σεφ Σωτήρη Φιλίππου. Προτείνεται από το Estiatoria.gr
O Chef Σωτήρης Φιλίππου – Κορυφαίος σεφ της χρονιάς 2018 – Gold Award of Quality & Taste
.jpg)

Ριζότο δημητριακών με γαρίδες και αφρό Pecorino
.jpg)
Σολομός καραμελωμένος με τζίντζερ, μέλι και soya σε βασιλική Quinoa (Κινόα)
.jpg)
Tataki θαλασσινών
(1).jpg)