Το Estiatoria.gr βρέθηκε στο Paladar στο Λουτράκι των Σωτήρη Φιλίππου και του Κώστα Κορομηλά, “ο πρώτος πολυβραβευμένος Chef και επιχειρηματίας και ο δεύτερος καταξιωμένος restaurant manager και επιχειρηματίας”… Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν το νέο ότι, ο Chef Σωτήρης Φιλίππου εισήγαγε ένα νέο concept στην κουζίνα, ντύνοντας τους μαγείρους του με dress code σχεδόν formal με μαύρη γραβάτα!
Εκτός της υψηλής αξίας των γαστρονομικών προτάσεων που “παίζουν” δημιουργικά ανάμεσα στη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με ελληνική βάση και στο φίνο seafood, η φιλοσοφία του Chef φαίνεται να ενισχύει το όλο concept με καινοτομία…
Όπως δήλωσε ο Chef Σωτήρης Φιλίππου:
Η μαγειρική είναι δημιουργία και ο χώρος που εργαζόμαστε θα πρέπει να σου εμπνέει την επισημότητα και τον σεβασμό, ώστε την ώρα που προετοιμάζεις ένα πιάτο αυτό να δημιουργείται με ευλάβεια και την προσοχή που του αξίζει… Το περιβάλλον στην κουζίνα γίνεται σίγουρα πιο ευχάριστο όταν είμαστε καλά ντυμένοι… και ο κόσμος εύκολα μπορεί να εισέρχεται σε αυτήν και να μοιραστεί τη στιγμή! Η κουζίνα μας είναι σαν ένα προσεγμένο studio με τέλεια οργανωμένα τα σκεύη και τα υλικά του…
Executive Chef Σωτήρης Φιλίππου – Βραβευμένος σαν κορυφαίος Έλληνας Chef 2018 με πολλαπλές διακρίσεις στην καριέρα του.

TAPAS CONES SEA FOOD CEVICHE ΣOΛOMO ,KABOYPI ,ΓAPIΔA KAI XABIAPI ΣOΛOMOΠEΣTPOΦAΣ

LUNETTE ME ΠOIKIΛIA MANITAPIΩN ,TPOYΦA KAI KPEMA ΠEKOPINO

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ & ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALLADAR ΕΔΩ