PALADAR | Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!
Ξεκίνησε από την αρχή, στο Λουτράκι πάνω στην παραλία και επενδύθηκε πάνω σε αυτό ένας σημαντικός προϋπολογισμός αλλά και προσωπική γνώση και όραμα από δύο επαγγελματίες της εστίασης.
Το Paladar συμμετείχε τόσο στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders τον Μάρτιο του 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο και στα βραβεία των Estiatoria.gr Premium Awards, όπου και απέσπασε το Gold Award of Quality & Taste.
Πρόκειται για έναν ιδανικό γαστρονομικό προορισμό που συνδέει πολλά στοιχεία μεταξύ τους, κυρίως όμως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα του γνωστού βραβευμένου Σεφ Σωτήρη Φιλίππου. Προτείνεται από το Estiatoria.gr
O Chef Σωτήρης Φιλίππου – Κορυφαίος σεφ της χρονιάς 2018 – Gold Award of Quality & Taste
Οι συνιδιοκτήτες του Paladar: Ο Μετρ Κώστας Κορομηλάς (αριστερά) και ο Chef Σωτήρης Φιλίππου (δεξιά) βραβεύονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν καλύτερο εστιατόριο της χρονιάς αλλά και σαν κορυφαίος Έλληνας σεφ ο Σωτήρης Φιλίππου.
Ριζότο δημητριακών με γαρίδες και αφρό Pecorino
Σολομός καραμελωμένος με τζίντζερ, μέλι και soya σε βασιλική Quinoa (Κινόα)
Tataki θαλασσινών