PATA NEGRA | Το πόδι του μαύρου χοίρου!
►Στην αναζήτηση του premium πιάτου όπως αυτό οριοθετείται στα χωράφια της γαστρονομίας, τίποτα δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα μπριζολάκια “μαύρου χοίρου” ταιριασμένα με ένα βαθυκόκκινο ποτήρι κρασί ποικιλίας Αγιωργίτικο με πλούσια αρώματα…
Pata Negra (meat place). Το νέο εστιατόριο “Pata Negra” γνωρίζει καλά το κρέας και το υποστηρίζει μέσα από μια γαστρονομική φιλοσοφία, που απαιτεί η πρώτη ύλη να ελέγχεται ώς προς την εντοποιότητά της, αλλά και πολύ περισσότερο ως προς το ποιοτικό της status σαν γεύση και υφή. Έτσι λοιπόν, οι καλύτερες φάρμες της ορεινής και της πεδινής Ελλάδας με όλες τις διαπιστεύσεις πάνω στις διασταυρώσεις premium ράτσας βοδινών και χοιρινών, είναι το ζητούμενο για το Pata Negra. Με σήμα κατατεθέν και signature dish τον “μαύρο χοίρο” τα μπριζολάκια με το βαθύ σκούρο χρώμα, που προκύπτει από διασταύρωση αγριογούρουνου, το Pata Negra σας προκαλεί να γευτείτε το ξεχωριστό…
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PATA NEGRA ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PATA NEGRA ΕΔΩ