Picanha με άνθος αλατιού στο “Ελιάς Κουκούτσι” στη Βούλα!
►Με τι βαθμό θα μπορούσε κανείς να αξιολογήσει τη γεύση ενός σωστά ψημένου και ποιοτικού κρέατος στη σχάρα, ιδίως όταν αυτό συνοδεύεται από το σωστό κρασί και το απολαμβάνουμε σε έναν μαγευτικό κήπο ενός εστιατορίου… Η απάντηση δόθηκε από εμάς “άριστα” … Την επίγευση του “άνθους αλατιού” πάνω στο Picanha (κιλότο μοσχαριού black angus) δέχτηκε με ευχαρίστηση ο ουρανίσκος μας… Ένα ακόμα εξαιρετικό πιάτο που το estiatoria.gr εντόπισε στο εστιατορικό του ρεπορτάζ στα νότια προάστια!
Πικάνια (picanha) (Κιλότο μοσχαριου Black Angus κομμένο σε λεπτές φέτες και ψημενο στη σχαρα με άνθος αλατιού)

Επίσης προτείνουμε :
Πράσινη σαλάτα με λολα,σπανάκι,πατζαρι,ανθότυρο και κρεμωδες dressing πατζαριού

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ “ΕΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ” ΕΔΩ