SIMUL | Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙA ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ…
Simul σημαίνει στα λατινικά “ταυτόχρονα” και στην περίπτωση του νέου και επιτυχημένου εστιατορίου στο Κολωνάκι, η κουζίνα προσαρμόζεται στην διαθεσιμότητα των πρώτων υλών ανάλογα με την εποχή! Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα, που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η γαστρονομία μιας μέρας στο Simul είναι μια δημιουργία φαντασίας και γευστικών εκπλήξεων! Προτείνεται από το Estiatoria.gr
►Το Simul στο Κολωνάκι είναι ένα νέο εστιατόριο διεθνούς κουζίνας. Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SIMUL ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SIMUL ΕΔΩ
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
https://www.estiatoria.gr/dynamicpage/1236/gastronomia-estiatoria
Posted by estiatoria.gr on Tuesday, March 1, 2016