Αποτελεί ένα νέο σημαντικό συν για τη γαστρονομική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης, το εστιατόριο Tulipa στην Πυλαία. Πρόσφατα έθεσε σε λειτουργία τον πολύτιμο ρόλο του, με τον εξέχων Chef Διονύση Παπανικολάου στον σχεδιασμό ενός μενού με ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις που χωρίς τεχνητές μαεστρίες, αλλά αυθεντική διάθεση απλά συγκινούν… και τον πιο έμπειρο γευσιγνώστη! Αυτός ήταν και ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του ελληνικού εστιατορίου, να ενσωματώσει όλα τα ευγενή στοιχεία της γεύσης σε έναν χώρο που μπορεί κανείς να αισθανθεί την αξία και την φρεσκάδα των ελληνικών προϊόντων σε συνδυασμό με επιλεγμένους οίνους και αποστάγματα.
Το νέο δεν άργησε να φτάσει στους έμπειρους κύκλους των φίλων του καλού φαγητού και να αποτελέσει ένα πραγματικά αξιόλογο στέκι ποιοτικής γαστρονομίας!
Προτείνεται από το Estiatoria.gr – Σας προτείνουμε ό,τι νέο και ποιοτικό συμβαίνει από τον χώρο των εστιατορίων!