#WeekOffDiningTips Μία εβδομάδα “free” γεμάτη προτάσεις γαστρονομίας! Από την Tasting Team του Estiatoria.gr Date release 20-11-2023
Σας αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας μια ολόκληρη εβδομάδα γαστρονομίας; Το Estiatoria.gr σας προτείνει να πάρετε τη γενναία απόφαση και να μας ακολουθήσετε με τις ιδανικές προτάσεις της πόλης… κάθε εβδομάδα που περνάει!
Το “CHE COCINA Y BARRA SUDAMERICANA” ΜΕ ΤΟΝ CHEF “ΠΑΥΛΟ ΣΑΦΤΗ” ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΓΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ LATIN-AMERICAN ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
CHE | Cocina y Barra Sudamericana: Ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός με Λατινοαμερικάνικη κουζίνα υποδέχεται τον αναγνωρισμένο chef Παύλο Σάφτη! Το Che σας περιμένει όλη την ημέρα στο κέντρο του Πειραιά σε ένα πανέμορφο νεοκλασσικό κτίριο στην Καραΐσκου 151, Πειραιάς. Ο Παύλος Σάφτης πολυταξιδεμένος με αξιοσημείωτη εμπειρία σε κουζίνες του Μεξικού όπου έζησε για πολλά χρόνια, επίσης Καλιφόρνια, Νεπάλ, Λονδίνο, Παρίσι και Ιαπωνία, ηγείται της κουζίνας και μεταφέρει στο πιάτο βιώματα αυθεντικών συνταγών σε ένα ύφος νεο-street food με fine-dining χαρακτήρα και φιλοσοφία zero-waste! ♦ TASTING TIPS: Cocktails με ιστορία & πάθος, Ατμοσφαιρική αυλή με άρωμα Κούβας. Από νέα προτεινόμενα πιάτα δοκιμάστε: Tacos γαρίδα | Pork churrasco με corn ribs (Μεξικό και Αργεντινή σε ένα πιάτο) και Fajitas με premium cut αμερικάνικο μοσχάρι!
• Βρείτε το εστιατόριο CHE εδώ
“ΤΟ ΔΡΑΜΙ” ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ “TOP CHARTS” ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Αναγνωρισμένο και βραβευμένο για την ελληνική του κουζίνα με διαδοχικά Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Golden Awards®, αποτελεί μια επιλογή ιδανική για gourmands και καλοφαγάδες! Στη Γλυφάδα και στην Αγία Βαρβάρα το Δράμι σας περιμένει με signature dishes του Βαγγέλη Χατζηβογιατζή αλλά και νέα πιάτα! Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία! ♦ TASTING TIPS: Φωλιά Φιλέτο κοτόπουλο με καπνιστή μελιτζάνα, καπνιστό τυρί Μετσόβου, κρέμα γάλακτος & φύλλο κανταΐφι – Γαριδομακαρονάδα Λιγκουίνι με φρέσκια ντομάτα & γαρίδες – Κεφτεδάκια μαμαδίστικα – Μποχτσαδάκια = Μοσχαράκι γάλακτος γεμιστό με καπνιστό τυρί & λιαστή ντομάτα. Συνοδεύεται από χειροποίητες πατάτες chips – Γκιουζλεμές με θρακιώτικο καβουρμά, βαρελίσια φέτα & πράσο – Τυρολουκουμάδες – Σταβλίσια – Κεμπάπ πολίτικο μερίδα από μοσχάρι & αρνί. Συνοδεύεται από πίτα, κρεμμύδι, ψητή ντομάτα & sauce αριάνη – Αυγά με πατάτες και παστουρμά – Χειροποίητο ψωμί – Μην ξεχάσετε τα χειροποίητα γλυκά όπως το Προφιτερόλ και το ελληνικό cheesecake!
Μην ξεχάσετε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση Σίφνου 4, & Χανίων 47, Αγ. Βαρβάρα 123 51 Τηλέφωνο: 21 0562 5300 & Λαοδικης 22, Γλυφάδα 166 74 Τηλέφωνο: 21 0894 4959
• Βρείτε το εστιατόριο Δράμι στην Αγία Βαρβάρα και στη Γλυφάδα
ΤΟ ENTRY ΤΗΣ “OSHU UPSCALED JAPANESE CUISINE” ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
Oshu Restaurant: Ένας αρμονικός συνδυασμός κομψότητας, γεύσης και τελειότητας στην ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα γαστρονομικό ταξίδι, όπως κανένα άλλο, καθώς το Oshu Restaurant άνοιξε περήφανα τις πόρτες του στις 28 Οκτωβρίου, φέρνοντας ένα εξαιρετικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης! Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια. ♦ TASTING TIPS: Iconic Sushi από την Ιαπωνία κατευθείαν στο πιάτο σας – Αυθεντικά Bao Bans – Sushi Rolls – Dumplibgs και πολλά άλλα που θα πυροδοτήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες…
• Βρείτε το εστιατόριο Oshu εδώ