Βρεθήκαμε στον Πειραιά και για την ακρίβεια αυτή τη φορά επιλέξαμε 2 εστιατόρια για δοκιμές, το ένα ήταν το Ημεροβίγλι στην Ακτή Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή και το άλλο το Άμμος στο Μικρολίμανο. Και τα 2 εστιατόρια φημίζονται για τα όσα καλά προσφέρουν… Προμηθεύονται καθημερινά φρέσκο ψάρι από τα ανοιχτά του Ικαρίου Πελάγους και προσφέρουν παράλληλα ένα μενού με εξαιρετικά νόστιμες προτάσεις που συνδυάζονται άριστα με μια πλήρως ενημερωμένη λίστα από ούζα, τσίπουρα και κρασιά.
Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε στο Ημεροβίγλι θαυμάσια όστρακα, κριθαρότο θαλασσινών και διάφορα starters. Στη συνέχεια έφτασαν από τα κάρβουνα στο τραπέζι μας 2 σκαθάρια που κέρδισαν τον ουρανίσκο μας! Συνοδέψαμε με ούζο και τσίπουρο.
Στο Άμμος στο Μικρολίμανο επιλέξαμε ολόφρεσκα μπαρμπούνια στο τηγάνι και σαρδέλα γεμιστή, ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε Μακαρονάδα του Ψαρά!