ΑΚΡΟΒΟΛΙ | Η MUST ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΨΑΡΟΦΑΓΙΑΣ! #oysterbar #φρέσκοψάρι #Highendgastronomy Highly recommended by Estiatoria.gr

Το “Ακροβόλι” είναι ένα γνωστό και αγαπημένο στέκι για φρέσκο ψάρι και θαλασσινές δημιουργίες. Έχει εξειδίκευση στα όστρακα… και τα ψάρια έρχονται κατευθείαν από τη Μάνη! Ο χώρος του είναι μαγευτικός και προσφέρεται για τα πάντα όπως και για business & gala events.

Το Estiatoria.gr σας προτείνει το Ακροβόλι:

Για το ποιοτικό του φαγητό, την ατμόσφαιρα και το φιλικό και άριστο σέρβις. Οι δημιουργίες του Chef Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή, ο οποίος είναι από τους καλύτερους Έλληνες  chef με 30 χρόνια εμπειρίας στην μαγειρική τέχνη και στο ψάρι, βάζει την υπογραφή του σε προτάσεις υψηλής γαστρονομικής αξίας!

Με συνταγές δημιουργικές αλλά χωρίς άσκοπες φλυαρίες, με σωστό ψήσιμο των ψαριών, ο Σεφ Ξενοφών Κατσιμαγκλής μαζί τον επιστήθιο συνεργάτη του Σεφ Μίλτο Γιάννου και την ομάδα τους ξεδιπλώνουν τη μακροχρόνια εμπειρία τους στα ψάρια και τα θαλασσινά και διαχειρίζονται τις πρώτες ύλες των ελληνικών θαλασσών με μεράκι και πηγαία μαεστρία. Στο μενού θα συναντήσετε επιλογές από ζωντανά όστρακα, αλίπαστα και καπνιστά θαλασσινά, φρέσκα ψάρια, κάθε λογής θαλασσινά ψητά ή μαγειρευτά, μεζέδες και πιάτα ημέρας.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ GOLD AWARD 2019

Executive Chef Ξενοφών Κατσιμαγκλής – Πολυετής εμπειρία στο δημιουργικό seafood

Σαρδέλα ψητή στα κάρβουνα, ντομάτα, κρεμμύδι και μπούκοβο

Γαριδάκι τηγανητό

Φρέσκο καραβιδάκι με εστραγκόν

Ελληνική σαλάτα – βελανίδια, ντοματίνια, μους φέτας, ταλιατέλες από αγγούρι

Σουφλέ σοκολάτας, το καλύτερο στην Αθήνα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΕΔΩ