ΑΚΡΟΒΟΛΙ | ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ SEAFOOD ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΣΕΦ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΑΤΣΙΜΑΓΚΛΗ!
Το Ακροβόλι, το μολυβένιο βαρίδι που οδηγεί την πετονιά στο βυθό της θάλασσας, εκεί όπου το δόλωμα θα βρει το πολύτιμο θήραμά του, άνοιξε τις πόρτες του και μας οδηγεί κι αυτό με τη σειρά του σε ταξίδια γνήσιων θαλασσινών γεύσεων.
Το γευστικό ταξίδι στο Ακροβόλι ξεκινά από τον όμορφο πεζόδρομο της Βούλας, σε ένα χώρο προσεγμένο, λιτής και ταυτόχρονα ζεστής αισθητικής, ηλιόλουστο τα πρωινά και ατμοσφαιρικό τα βράδια, με ευχάριστες μελωδίες, πλούσια κάβα και ένα ξεχωριστό χώρο μπαρ για κρασί και ποτό με τη συνοδεία θαλασσινών μεζέδων.
Προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΕΔΩ
Αχινοσαλάτα
Ο γνωστός Σεφ Ξενοφών Κατσιμαγκλής (Συνιδιοκτήτης στο Ακροβόλι)
Ξινός τραχανάς με καραβίδα
Λιγκουίνι με φρέσκα θαλασσινά και ρόκα
Καπνιστό χέλι σε μαριναρισμένο φύκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙ ΕΔΩ