Σαφώς ένα αναγνωρισμένης ποιότητας εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που δεν αποφεύγει, μάλλον επιλέγει να δανείζεται τα καλύτερα στοιχεία της μεσογειακής κουζίνας με περαιτέρω αναφορές… όταν το απαιτεί ο άριστος Chef Τάσος Σταματιάδης. Στο Κουκουνάρι η ελληνική δημιουργική κουζίνα γίνεται ο “πρωταγωνιστής” σε ένα γαστρονομικό “έργο” με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον ουρανίσκο!
Το Κουκουνάρι έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου!
Έχοντας βραβευτεί πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Gold Award of Quality & Taste 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards, συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία στον πανέμορφο κόσμο της ποιοτικής γαστρονομίας…
Γνωρίστε την πληθώρα των γευστικών συνδυασμών στο Κουκουνάρι…
Το Estiatoria.gr δοκίμασε για πολλοστή φορά τις δημιουργίες του και πολύ πρόσφατα τα νεότερα του πιάτα με σκοπό να σας τα παρουσιάσει! Το περιβάλλον του θα σας εκπλήξει, ενώ η εμπειρία είναι must για ότι συμβαίνει στην Αθηναϊκή γαστρονομία!
Ο Κώστας Λαζαρίδης – ιδιοκτήτης (από αριστερά), (στη μέση) ο Χρυσόστομος Αβερκιάδης – Manager, (δεξιά) ο Chef Τάσος Σταματιάδης

Φάβα ψητή με καπνιστή πανσέτα και κρεμμυδάκι στιφάδο

Σολομός φιλέτο σε κρούστα αρωματικών, αλμυρίκι, κινόα μαρινέ