Ο ΤΕΛΗΣ | Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ! #εξοχικό #φουρνιστόαρνί #musttaste Highly recommended by Estiatoria.gr

Το εξοχικό κέντρο του Τέλη αποτελεί πρότυπη οικογενειακή κοσμική ταβέρνα στα βόρεια προάστια. Περισσότερα από 40 χρόνια, σε μια θαυμάσια και καταπράσινη τοποθεσία στην Πεντέλη ο Τέλης φροντίζει με συνέπεια τους επισκέπτες του προσφέροντας Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Το Estiatoria.gr βρέθηκε με σκοπό να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη Μιχάλη Κολιό, ο οποίος αποτελεί τη νεότερη γενιά για το ιστορικό αυτό εστιατόριο. Ο ίδιος μίλησε για την πορεία του “Τέλη” και την προσοχή στην ποιότητα και στις συνολικές υπηρεσίες.

“Ο πελάτης για εμάς είναι το ίδιο μας το σπίτι. Στεκόμαστε πάντα δίπλα του με σεβασμό και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα!”

Για την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μας είπε:

” Η Ελληνική κουζίνα έχει ως βάση την παράδοση και ιστορικά είναι αυτή που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές… Τα μαγειρευτά μας, οι σούβλες μας και γενικότερα τα αρνιά μας είναι αρίστης ποιότητας και δεν θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς…”

Για την προσφορά του Τέλη στην κουλτούρα της Ελληνικής κουζίνας:

“Είμαστε όλοι παρατηρητές και βιώνουμε το πέρασμα του χρόνου. Μέσα από τα δικά μας βιώματα η αγάπη του κόσμου μας εμψυχώνει χρόνια τώρα και είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που κρατάμε ζωντανές τις Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές”

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες

Μιχάλης Κολιός

Εξοχικό στη σούβλα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΕΔΩ