Σπετσοφάι θαλασσινό με λουκάνικα σουπιάς, στο εστιατόριο Τραβόλτα!
►Είναι τολμηρό, είναι έξυπνο και πολύ νόστιμο το συγκεκριμένο πιάτο που ανακαλύψαμε και γευτήκαμε στο εστιατόριο Τραβόλτα στο Μπουρνάζι… Φαίνεται ότι η ελληνική κουζίνα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίσσεται ανελλιπώς από τα χέρια των μαγείρων μας. Στο Τραβόλτα πάντως, η μαγείρισσα γνωρίζει και έχει την εμπειρία να “παίζει” με τις συνταγές, αφήνοντάς μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΕΔΩ
Σπετσοφάϊ θαλασσινό (Λουκάνικο σουπιάς – πιπεριές Φλωρίνης και ζουμερά τοματίνια)
