ΤΟ COCKTAIL ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Γνωρίστε την ξεχωριστή αξία ενός δημιουργού Cocktail που ακολούθησε τη “δύσκολη οδό”, η οποία στο τέλος τον επιβράβευσε μέσα από την ίδια του τη δουλειά… να φτιάχνει τα cocktail των ονείρων σας! Το Estiatoria.gr στέκεται δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας.
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στη σκηνή των Bar τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει να μας διηγηθεί ταξίδια και έρευνες για την ανάπτυξη της γεύσης. Σταθμοί και κατακτήσεις όπως το Illinois Bartending school Chicagο, Barskolan Miami, Fl, συμμετοχές και πρωταθλήματα σε διεθνείς και Παγκοσμιους διαγωνισμούς καθώς και ταξίδια για έρευνα ανάπτυξης γεύσης από τις Περουβιανές Ανδεις έως τα σεμινάρια “Gastrophysic “και “Food Pairng” Manhattan New York , Chicago Institute of taste, αποδεικνύουν μια περίτρανη καριέρα και διαδρομή. Έχει συνεργαστεί με ανθρώπους ζωντανούς θρύλους Έλληνες και ξένους της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής. Πρόσφατα τελείωσε τον πρώτο κύκλο ερευνών του με θέμα την Μεσόγειο και κυρίως την ελληνική δημιουργική σκηνή στο χώρο των cocktail και της γαστρονομίας … Οι δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί απο την συνεργασία του με την ομάδα του μυθικού El Bulli ,Spain, Funky Gourmet Greece, Alinea Chicago, Inbi Costa Navarino Greece, Le Seizena Courchevel France, GnH London και από πολλά άλλα βραβευμένα εστιατόρια – cocktail bar.
El Jiron Pisco Sour (Pisco infused mate lemongrass tea ,sugar infused herbs and spices from Matchu – Pitchu fresh lemon ,Rauli Bolivian barrel sediment)
Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Παπαϊωάννου!
El Jiron Pisco Sour (Pisco infused mate lemongrass tea ,sugar infused herbs and spices from Matchu – Pitchu fresh lemon ,Rauli Bolivian barrel sediment)