Το team γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr βρέθηκε στο γνωστό και αγαπημένο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στον Καρέα, με σκοπό να σας παρουσιάσει φρέσκιες προτάσεις με “θέα” σε όλο το λεκανοπέδιο! Εκεί, ο Άγγελος Κωβαίος, μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα στον χώρο της γαστρονομίας με πολυετή πείρα και προσφορά, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να αυξάνει τους θαυμαστές του εστιατορίου του, με μοντέρνες προτάσεις ελληνικής και μεσογειακής γαστρονομίας! Το φρέσκο ψάρι αποτελεί το πλέον δυνατό χαρτί για το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες σε συνδυασμό με signature dishes που μεταφέρουν την κυκλαδίτικη αυθεντικότητα των γεύσεων με μοναδικό τρόπο…
- Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου για εκείνους που αναζητούν σπάνιες γεύσεις με πλούσιο χαρακτήρα… σε μια από τις πιο συγκλονιστικές σάλες της Αττικής!
- Δοκιμάστηκαν τα πιάτα: Ταρτάρ από φρέσκο τόνο με κάπαρη και μαυροσούσαμο – Σεβίτσε από ψάρι ημέρας σε χυμό εσπεριδοειδών, κόλιανδρος και passion fruit – Μπρουσκέτα σαρδέλας σε χειροποίητο ψωμί, πέστο μαϊντανού, πίκλα πρασίνου μήλου, τοματίνι κονφί και τραγανός αμάραντος – Καπνιστό Χέλι με σάλτσα εσπεριδοειδών και φινόκιο τουρσί – Σουπιά γεμιστή με αρωματικό ριζότο ψημένη στη σχάρα με σάλτσα βούτυρο- μίσο – Παέγια θαλασσινών για δυο με γαρίδες ,φιλέτο ψαριού , μύδια καπνιστά λαχανικά και άρωμα σαφράν – Φιλέτο σφυρίδας φρικασέ με πράσο, χόρτα εποχής και σάλτσα λεμονιού – Φιλέτο από φαγκρί με πουρέ σεληνόριζα, αγκινάρα Τήνου και σάλτσα αρωματισμένη με σαφράν
- ΓΛΥΚΟ Marron exotique με bιscuit σοκολάτας μους σοκολάτας γάλακτος valrhona και καστανού , ταρταρ ανανά αρωματισμένο με βανίλια
Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία του Πανελλαδικού Θεσμού Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης των Estiatoria.gr Golden Awards®. *Αποτελεί ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις κάθε είδους.