ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ CHEF ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΡΑΣΑΤΖΗ | #must #Highlyrecommended by Estiatoria.gr

Το Estiatoria.gr βρέθηκε στο βραβευμένο Ζάαταρ στη Νέα Ερυθραία, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Executive Chef Χρυσόστομο Πρασατζή για το νέο μενού του μοναδικού αυτού εστιατορίου, που εδώ και χρόνια χαρίζει στον κόσμο τις πιο ρομαντικές γαστρονομικές βραδιές! Έχοντας στο ιστορικό του βαρυσήμαντα βραβεία όπως το Gold Award 2021 των Estiatoria.gr Golden Awards ξεχωρίζοντας για την ελληνική δημιουργική του κουζίνα, το Ζάαταρ γνωρίζει πως να εντυπωσιάσει και να γεμίσει με υπέροχα συναισθήματα τους επισκέπτες του… Στο άλλο σκέλος όταν μιλάμε για τον Χρυσόστομο Πρασατζή – επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2021 & 2022 Χρυσό Μετάλλιο του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB – αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες chef και taste experts της χώρας μας, με ένα πλούσιο βιογραφικό και ιδιαίτερο ταλέντο να συνθέτει πρωτοποριακές γεύσεις σε ένα  “ελληνικό πιάτο” που αγαπάει και σέβεται τα τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Στο Zaatar οι νύχτες είναι ρομαντικές και γαστρονομικά πλούσιες! Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί από την ενημερωμένη κάβα στον πανέμορφο κήπο κάτω από τον έναστρο ουρανό… 

Τι θα λέγατε για ένα cocktail; Το Zaatar έχει επενδύσει σημαντικά στο κομμάτι αυτό και θα εντυπωσιαστείτε!

Αν είστε meat lover τότε είστε στο κατάλληλο εστιατόριο αφού οι κρεατικές δημιουργίες είναι από ελληνικής εκτροφής μοσχάρια!!

  • Το Estiatoria.gr – σας ενημερώνει για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Το μενού επιμελείται ο Executive Chef Πρασατζής Χρυσόστομος, επίσημος “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2021 & 2022 Χρυσό Μετάλλιο”

Executive Chef Πρασατζής Χρυσόστομος

Σαλάτα τούρτα (Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα, με chutney φρέσκιας μαριναρισμένης ντομάτας, χειροποίητη πέστο ρίγανης και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς)

Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα με παστράμι Δράμας (Πράσινη ανάμεικτη σαλάτα με παστράμι Δράμας, κινόα, αποξηραμένα φρούτα καρύδι και κρέμα ροδιού)

Ριζότο με βασιλικό καβούρι (Ριζότο με βασιλικό καβούρι, καπνιστή πανσέτα και δαντέλα από γραβιέρα)

Chateaubriand (Φιλέτο μοσχαρίσιο 600gr-700gr από Ελληνικής εκτροφής μοσχάρια, με μιλφέιγ ψητών λαχανικών, τριλογία αλατιών (ανθός αλατιού, αλάτι λεμονιού, αλάτι καπνού) και αρωματικό ελαιόλαδο)

Μοσχαρίσια Σπαλομπριζόλα (Μοσχαρίσια Σπαλομπριζόλα 1000gr-1200gr, από Ελληνικής εκτροφής μοσχάρια με τριλογία sauce : barbeque sauce, pepper sauce και μουστάρδας βοτάνων)


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΑΤΑΡ ΕΔΩ