ΣΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ CHEF ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΙΝΓΚΟ | ΤΟ SEAFOOD ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! Exclusive by Estiatoria.gr
Το Estiatoria.gr βρέθηκε για μια ακόμα φορά με το team γευσιγνωσίας, αυτή τη φορά στα Μελίσσια της Αττικής. Εκεί, στο φημισμένο εστιατόριο «Ψαροκόκκαλο» η γαστρονομία του seafood έχει ως τρανό παράδειγμα τις δημιουργίες της Chef Αποστολίας Μίνγκο. Τα φρέσκα υλικά, η δημιουργικότητα και το άψογο service, προϋπόθεση για τους λάτρεις του ψαριού… έχουν δημιουργήσει ένα και μοναδικό στέκι ποιοτικής ψαροφαγίας στα βόρεια προάστια! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει αποσπάσει για συνεχόμενες χρονιές το Gold Award of Quality & Taste του Πανελλαδικού θεσμού βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards®. Το «Ψαροκόκκαλο» έχει αναπτυχθεί με άνετους χώρους έσω και έξω, με άριστα ενημερωμένη κάβα κρασιών και μια ομάδα μαγείρων από τις πιο οργανωμένες και έμπειρες στο φρέσκο ψάρι και στα συνοδευτικά πιάτα φυσικά, που απογειώνουν τις αισθήσεις και εγγυώνται ένα αξέχαστο και μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι!
Η CHEF APOSTOLIA!
Βραβευμένη και πρόσφατα πιστοποιημένη με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας 2023 – Gold Medal of Honor by GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο αποτελεί το κλειδί στην υψηλή γεύση! Σαν seafood specialist με ειδίκευση στο consulting κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη στην γαστρονομία του ψαριού, βάζοντας το δικό της μοναδικό στυλ καθοδηγώντας την ομάδα μαγείρων της. Όπως δήλωσε η ίδια στο Estiatoria.gr για το μυστικό της επιτυχίας και την μέχρι σήμερα πορεία της δήλωσε:
«Δίνουμε βάρος στο Ψαροκόκκαλο αρχικά στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην διατροφική αξία του πιάτου από την άποψη ότι πάνω απ’όλα το φαγητό έχει μια ουσία, να υποστηρίζει τον άνθρωπο και την υγεία του. Ύστερα… η τεχνική και η γνώση βγαλμένη από πολυετή εμπειρία, φέρνει το τέλειο αποτέλεσμα που έχει να κάνει με την ίδια την απόλαυση, κάτι δεδομένο σε μας!»
«Είμαι βαθύτατα συγκινημένη για την διάκριση αυτή από τον οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB κάτι που με ωθεί να βελτιώνω διαρκώς την αντίληψή μου πάνω στην μαγειρική και να έρχομαι πιο κοντά στους πελάτες του εστιατορίου… εκείνοι αξίζουν τα καλύτερα και εμείς τους τα προσφέρουμε απλόχερα!»

Executive Chef Αποστολία Μίνγκο