MATSUHISA ATHENS |ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ TONY VRATSANOS Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ NOBU!
Στη Βουλιαγμένη στο Four Seasons Astir Palace Athens βρίσκεται ο διάσημος οίκος της κουζίνας του NOBU. Εκεί συναντήσαμε σαν Tasting Team Estiatoria.gr, δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας σε ένα επιβλητικά οριοθετημένο περιβάλλον, τον διεθνώς καταξιωμένο Tony Vratsanos. Πρόκειται για τον ευφυέστατο executive chef που κατέχει υψηλότατο αξίωμα με περίοπτη θέση δίπλα στον «αυτοκράτορα» της Ιαπωνικής κουζίνας Nobuyki (NOBU) Matsuhisa, απολαμβάνοντας της πλήρους εμπιστοσύνης του.
ΤΟ LEGACY (ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ) ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ CHEF” ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ TONY VRATSANOS
Το ταξίδι παρέα με τις γεύσεις ξεκίνησε για τον Tony Vratsanos μόλις από την παιδική του ηλικία. Το πάθος, η αγάπη και η αναζήτηση της κρυφής μαγειρικής γνώσης, ήταν η αφορμή ώστε η γαστρονομικές προτάσεις του να φτάσουν σε όλο τον πλανήτη, με signature dishes που κερδίζουν τις εντυπώσεις , πλέον σε όλα τα εστιατόρια Matsuhisa ανά τον κόσμο! Πρόκειται για μια επιτυχία ζωής… μας αναφέρει ο ίδιος, όπως και ο πρόσφατος διεθνής τίτλος για εκείνον «Ambassador of Taste for the Global Gastronomy® 2023 – Gold Medal».
Ο παγκόσμιος Chef Tony Vratsanos σέβεται την αυθεντική πρώτη ύλη και μεταδίδει στο πιάτο μια σπάνια εφευρετικότητα με αρμονικές τάσεις. Σαν μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® organization & guide υποστηρίζει το vision του θεσμού.
Σας παρουσιάζουμε 4 μαγευτικές συνταγές του Tony Vratsanos όπως παρουσιάστηκαν για το Estiatoria.gr
Scallop Caviar: Scallop – Guacamole – Caviar | Shrimp koilados: Sea urchin Dill | Scallop black sesame: Black sesame dressing – Jalapeño salsa | Sea Bass Amapeno: Sea bass- Amapeno dressing