ΟΙ MEAT LOVERS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ | To Yiasemi Food&Wine Experience | ΈΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! | Exclusive by Estiatoria.gr
Ο Executive Chef Παναγιώτης Σαριάνογλου, γόνος γνωστής εστιατορικής οικογένειας με μεγάλη ιστορία στο meat dining, εκπλήσσει την γαστρονομική σκηνή με το “To Yiasemi Food&Wine Experience” στο Χαϊδάρι! Ένα νέο meat trend δημιουργείται, προσελκύοντας meat gastronomy & wine lovers από όλο το λεκανοπέδιο! Ένα καθαρό concept κρεατοφαγίας για δεινούς meat lovers, άνοιξε πριν ένα χρόνο στο Χαϊδάρι καταφέρνοντας ήδη να γίνει σημείο αναφοράς στους καλοφαγάδες της Αθήνας. Το εστιατόριο έχει πολύ άνετο, αεράτο και ζεστό design που σε κάνει να νιώθεις cosy και συγχρόνως εκπέμπει αέρα Νέας Υόρκης & καλού γούστου… Ωραία χρώματα, open kitchen, ευρύχωρο και descent για όλες τις περιστάσεις από ρομαντικά δείπνα, business meetings μέχρι εταιρικά και εορταστικά γεύματα.
Ο σεφ Παναγιώτης Σαριάνογλου, άριστος γνώστης των κοπών και του premium meat dining, έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου ως executive private chef, γαλουχημένος σε περιβάλλον original ψησταριάς με butcher knowledge (από τον πατέρα του, Κώστα Σαριάνογλου ιδιοκτήτη της διάσημης ταβέρνας-ψησταριάς Φοίνικες) απογειώνει την γευστική τελειότητα!
Το Tasting Team του Estiatoria.gr κατέγραψε εξαιρετικές εντυπώσεις, μια καθημερινή Δευτέρα που το εστιατόριο ήταν ήδη σχεδόν γεμάτο! Δοκιμάσαμε κολοκυθοκεφτέδες με εξεζητημένο food styling από τριμμένη ντομάτα – ξινό γιαούρτι – μαριναρισμένο κολοκύθι και σαγανάκι με παναρισμένη γραβιέρα Μυτιλήνης με panko συνοδευόμενο από μαρμελάδα σύκο.
Συγχρόνως, μια εξαιρετική μοντέρνα πατατοσαλάτα, μαζί με δροσερή σαλάτα και ένα απίστευτο mille feuille λαχανικών με μελιτζάνα & κολοκύθι σε κρούστα από τεμπούρα με σαντιγί φέτας. Επίσης, γευτήκαμε χωριάτικο λουκάνικο από αγριογούρουνο. Πολύ προσεγμένο το κουβέρ με χωριάτικο ψωμί και δύο ντιπάκια ελαιολάδου & βουτύρου.
Η πανδαισία γεύσεων ως προς τα κυρίως ξεκίνησε αρχικά με την σπαλομπριζόλα μοσχίδας 20 ημερών ξηράς ωρίμανσης των 1000 γραμμαρίων (signature dish). Άλλη μια συνταγή απόλυτης γεύσης, το μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος που έλιωνε στο στόμα με το εξαιρετικό του ψήσιμο.
Την γευστική αποθέωση συμπληρώνει το σιγανομαγειρεμένο μοσχαρίσιο μάγουλο που συνοδεύεται από χειροποίητες παπαρδέλες με κρέμα γραβιέρα Νάξου και λάδι μυρωδικών.
Extra Tip: Ζητήστε κοντοσούβλι κοτόπουλο!
Το εστιατόριο επίσης, διαθέτει πληθώρα από premium κοπών με φημισμένα μοσχαρίσια κρέατα όπως Striploin Αργεντινής, Black Angus, διάφραγμα Argentina Black Angus, Picanha Argentina Black Angus & χοιρινή Tomahawk. Όλα τα παραπάνω συντηρούνται και σιτεύονται σε ειδικές θερμοκρασίες σε σύγχρονο ψυγείο ωρίμανσης.
Το γεύμα συνόδευαν δύο υπέροχα οινοποιεία, το Latour Μelas με το υπέροχο ροζέ Ιdeally Μelas με μεστό αρωματικό χαρακτήρα και το μαγευτικό ξηρό κόκκινο Cuvee ΙΙΙ από το Κτήμα Μεγάλο Σπήλαιο. Ο μετρ Θοδωρής, πολύ φιλικός και καταρτισμένος με γνώσεις κρασιών και οινολογίας διευθύνει την σάλα με άμεσο και φιλικό service, ενημερώνει για τις υπέροχες οινικές επιλογές, αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Πολλά μπράβο που ένα εστιατόριο τέτοιου επιπέδου έχει επιβάλει αποκλειστικά ελληνικό αμπελώνα από τους leaders της οινοποιίας.
To Yiasemi Food&Wine Experience φέρνει στην περιοχή ένα νέο και ξεχωριστό γαστρονομικό concept, αυστηρά για λάτρεις του είδους. Τιμές απόλυτα φυσιολογικές και πολύ χαμηλές για τα υψηλά standard ποιότητας που έχει θέσει η ομάδα του Executive Chef Παναγιώτη Σαριάνογλου.
Το Yiasemi Food&Wine Experience είναι η απόλυτη εμπειρία και αξίζει να το επισκεφτείτε!
*Ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις μέχρι 60 άτομα. Διεύθυνση : Στρ. Καραϊσκάκη 1Β (κάθετος στην Ιερά Οδό – γρήγορη πρόσβαση σε 15′ από όλη την Αθήνα) , ΤΚ 12461, Χαϊδάρι – Τηλέφωνο 21 0532 4666
Tasting Team Estiatoria.gr
- Το εστιατόριο To Yiasemi Food&Wine Experience έχει κερδίσει nomination στον Πανελλαδικό θεσμό βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards®
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ To Yiasemi Food&Wine Experience ΕΔΩ