Το βραβευμένο Barrique Port στον πανέμορφο Πειραιά ξέρει να εντυπωσιάζει τους πιο έμπειρους ουρανίσκους, με το γεγονός αυτό να αποτελεί μόνο ένα από τα κομμάτια μιας επιτυχημένης πορείας στην γαστρονομία του “κρέατος”! Το μυστικό της επιτυχίας; Ο Δημήτρης Μεσούλας ιδιοκτήτης, επιχειρηματίας και γαστρονόμος, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιόλογο στέκι για τους φίλους που αναζητούν την ποιότητα, τις απολαυστικές ζουμερές κοπές αλλά και να συντονίσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο εστιατορικό management, έχοντας πάντα τον πελάτη σε περίοπτη θέση. Από την άλλη, ο ταλαντούχος chef Θανάσης Φλιατούρας έχει ρίξει όλο το βάρος στα σωστά υλικά αξιοποιώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό πιάτο, που έχει κυρίως ελληνικό χαρακτήρα με σύγχρονη απόδοση! Στο Barrique Port τα κρασιά έχουν έντονη συμμετοχή με πλούσιες επιλογές, σε ένα μενού από τα πιο καλοσχεδιασμένα που έχουμε συναντήσει στην χειμερινή σεζόν που διανύουμε. Βραβεύτηκε με το GOLD AWARD OF QUALITY & TASTE 2022 των Estiatoria.gr Golden Awards®.

Κολοκυθοκεφτέδες με βουβαλίσιο λουκάνικο Κερκίνης και σάλτσα αιολί

Φλογερές γεμιστές με μοτσαρέλα, σάλτσα ντομάτας και Jamon με chutney ντομάτας

Φάβα Φενεού με χωριάτικο λουκάνικο Τρικάλων και καραμελωμένο κρεμμύδι
Μοσχαρίσια Tomahawk Αυστραλίας με πατάτες baby και σάλτσα Demi Glace, ψημένη σε φούρνο Mibrasa

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι, με ξηρό ανθότυρο και κρέμα καρότου

chef Θανάσης Φλιατούρας

Σαλάτα Barrique signature με μαριναρισμένα φιλετάκια μόσχου, φιλέ αμυγδάλου, γραβιέρα Κρήτης, φιλέτα πιπεριάς Φλωρίνης, vinaigrette miso και κρέμα κουμ κουατ

Μοσχαρίσιο ταρτάρ με μαριναρισμένο σε σόγια κρόκο αυγού, πίκλα κρεμμυδιού vinaigrette miso και κρέμα κουμ κουατ