Ο Temi Kosova είναι ο νέος masterclass chef που μας παρουσιάζει την αληθινή ιταλική κουζίνα σε υψηλό επίπεδο γαστρονομίας όπως δεν τη συναντάμε πουθενά! Στον Άγιο Δημήτριο το Di Napoli ήρθε για να αλλάξει το κατεστημένο σε όσα όλοι γνωρίζαμε για την ιταλική… και μάλιστα τη ναπολιτάνικη κουζίνα! Αυτό οφείλεται στη γνώση του μοναδικού, βραβευμένου chef Temi Kosova, το όνομα του οποίου ακολουθεί μια σειρά από επιτυχημένα επώνυμα project σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι άριστες γνώσεις του Chef Temi Kosova πάνω στη ζύμη pizza και στην χειροποίητη pasta έχουν ως αποτέλεσμα ο επισκέπτης να κερδίζει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, σε ένα μοντέρνο νέο χώρο, που συμβαδίζει με την ανώτατη αισθητική κάθε δημιουργίας που βγαίνει στο τραπέζι.
Ο Chef μας μιλάει με περηφάνια και μας εξηγεί το λόγο που “βαφτίζει” τα δικά του εστιατόρια με την φράση #educazione napoletana και φυσικά εννοεί τη γνήσια ποιοτική ναπολιτάνικη κουλτούρα στα χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά και στην πίτσα με ζυμάρι που ακολουθεί την αργή ωρίμανση και όλα αυτά σε μία ανοιχτή κουζίνα όπου ο ξυλόφουρνος είναι βασικός πρωταγωνιστής! Τα αλλαντικά είναι επιλεγμένα από τον σεφ και συνδυάζονται με μαεστρία και γαστρονομική τέχνη για το άριστο αποτέλεσμα… Είναι σπάνιο και δεν το συναντάς συχνά, τέχνη και μαγειρική να συμβαδίζουν τόσο άρτια!
Αν είσαι fun της ιταλικής κουζίνας μη χάσεις αυτή την εμπειρία…
Γνώρισε την αληθινή κουλτούρα της ναπολιτάνικης κουζίνας από το Di Napoli!
Προτείνεται από το Estiatoria.gr – Σας προτείνουμε ό,τι νέο και ποιοτικό συμβαίνει από τον χώρο των εστιατορίων!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ DI NAPOLI ΕΔΩ